21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Φθάνει Βουλγαρία και ο Εφραίμ

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Φθάνει Βουλγαρία και ο Εφραίμ

By on 19 Ιουλίου, 2022 0 1115 Views

Δείτε τι ειπώθηκε στην διάσκεψη τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Μπότεφ. Στο πάνελ ήταν ο Λούκας Σόουζα.

Aρχικό σχόλιο Σωφρόνη Αυγουστή: “Θα κρατήσουμε το δικό μας πλάνο. Έχουμε παρακολουθήσει την Μπότεφ. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους. Το πιο σημαντικό είναι πως θα μπουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να υλοποιήσουμε το πλάνο μας”.

Αρχικό σχόλιο Σόουζα: “Συμφωνώ με τον κόουτς. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο ενώπιον μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι αύριο. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Ερωτήσεις προς τον Σωφρόνη Αυγουστή:

Για τους απόντες, Έσελινγκ, Εφραίμ και Κβιλιτάια. Αλλάξατε την λίστα σας; 

“Ο Γιώργος θα βρίσκεται μαζί μας σε λίγο. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου. Ήρθαμε ως ένα δυνατό σύνολο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο”.

Για τον Ντογκαλά και τους “νέους” Μαρκίνιος-Φεράρι;

“Για τους τελευταίους δυο ίσως μας δώσουν κάποιες βοήθειες. Για τον Ντογκαλά είναι πιθανό ναι να μας βοηθήσει. Δούλεψε πολύ.”

Πως διαχειρίζεται την πίεση ο ΑΠΟΕΛ;

“Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Έχει πλεονέκτημα η Μπότεφ επειδή έχει 2 παιχνίδια περισσότερα. Δεν είναι όμως πιο προπονημένοι από εμάς. Εγινε μια εξαιρετική προετοιμασία. Παιχνίδι με παιχνίδι οι νέοι ποδοσφαιριστές θα μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.”

Για την αρνητική προϊστορία με τους Βούλγαρους;

“Αυτό ήταν παλιά. Θέλουμε να σπάσουμε την παράδοση. Είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε αυτή την παράδοση”.

Για την προετοιμασία ότι ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε με Βουλγαρικές ομάδες… 

“Ηταν φιλικά παιχνίδια.”

Για την απουσία του Νεντέλεφ; 

“Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να επικεντρώνεσαι σε ένα ποδοσφαιριστή. Εμείς αναλύσαμε το σύνολο της Μπότεφ. Δεν είδαμε έναν ποδοσφαιριστή αλλά ολόκληρη την ομάδα”.