6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Φεύγει για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας

By on 20 Ιουλίου, 2022 0 2802 Views

Ενημέρωση από την Ομόνοια για την αναχώρηση της ομάδας στην Πολωνία.

Αναλυτικά:

Η αποστολή της ομάδας μας αναχωρεί το μεσημέρι (20/7)με προορισμό το Κίελτσε της Πολωνίας, όπου θα συνεχίσει το πρόγραμμα προετοιμασίας της μέχρι τις 31 Ιουλίου. Η ομάδα μας θα δώσει τρεις αγώνες προετοιμασίας κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Κίελτσε.
23/7, 13:00 (ώρα Κύπρου) | ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ζωντανή μετάδοση από το OFC TV exclusive)
26/7, 13:00 (ώρα Κύπρου) | ΟΜΟΝΟΙΑ – ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (Ζωντανή μετάδοση από το OFC TV exclusive)
30/7, 19:00 (ώρα Κύπρου) | ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Ζωντανή μετάδοση από την Cablenet)

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

Ο Νιλ Λένον θα «χτίσει» τη νέα Ομόνοια, την ώρα που έπονται τουλάχιστον άλλες τέσσερις προσθήκες. Ωστόσο αυτό δεν ανησυχεί τον Ιρλανδό, που διατηρεί κλειστά τα χαρτιά του για τις επόμενες προσθήκες. «Όχι αυτή τη στιγμή» ήταν η απάντησή του σε ερώτηση εάν υπάρχει κάτι νεότερο για τις μετεγγραφές.

Και πρόσθεσε: «Δουλεύουμε σε ορισμένες περιπτώσεις και ευελπιστούμε να έχουμε και άλλα νέα πρόσωπα μαζί μας μέχρι την έναρξη της σεζόν». Σφίγγα ο Λένον στο κεφάλαιο μετεγγραφές, όπως και όλοι στην Ομόνοια, θέλοντας να αποσπάσουν την υπογραφή των εκλεκτών και ακολούθως να επισημοποιήσουν τη συνεργασία τους όπως έγινε με τις πρώτες τέσσερις μετεγγραφές. Αυτό που μπορεί να σημειωθεί είναι πως, στην Ομόνοια το ψάχνουν για τις καλύτερες δυνατές επιλογές, γι’ αυτό και δεν θέλουν να πάρουν βεβιασμένες αποφάσεις.