1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μετά το ΑΠΟΕΛ θα αποφασίσει ο προπονητής της Μπότεφ για το μέλλον του στην ομάδα

Μετά το ΑΠΟΕΛ θα αποφασίσει ο προπονητής της Μπότεφ για το μέλλον του στην ομάδα

By on 26 Ιουλίου, 2022 0 426 Views

Ο Βάλεντιτς, προπονητής της Μπότεφ, έστειλε μήνυμα στους οπαδούς, τονίζοντας πως θα πάρει την απόφαση του μετά το ματς με το ΑΠΟΕΛ,, ενώ ξεκαθάρισε πως η ευθύνη είναι δική του.
Αναλυτικά:
«Αγαπητοί οπαδοί!
Σας απευθύνομαι δημόσια, για πρώτη φορά στους 19 μήνες της δουλειάς μου στην αγαπημένη μας ομάδα.
Η απογοήτευση είναι μεγάλη γιατί η σεζόν δεν πάει όπως περιμέναμε. Αυτή η απογοήτευση είναι δικαιολογημένη γιατί η Μπότεφ είναι ένας σύλλογος που πάντα χρειάζεται και θέλει να κερδίζει, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.
Όλη η ευθύνη για τα αρνητικά αποτελέσματα είναι δική μου γιατί είμαι προπονητής της ομάδας και παίρνω τις τελικές αποφάσεις!
Δεν ξεφεύγω από την ευθύνη. Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι τα ψέματα που διαδίδονται στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με το όνομά μου και τις αρχές της ζωής μου.
Οι αρχές μου είναι: επαγγελματισμός, σεβασμός, ανεκτικότητα και αγάπη.
Όλοι όσοι εργάζονται μαζί μου εδώ γνωρίζουν ποιος είμαι και τι είναι πιο σημαντικό για μένα, και ξέρουν τι αρμονία, επαγγελματισμό και αμοιβαίο σεβασμό έχουμε χτίσει αυτούς τους 19 μήνες.
Όλες οι αποφάσεις που έχω πάρει είναι αποφάσεις που είναι οι καλύτερες για την Μπότεφ, όχι για μεμονωμένα άτομα ή εμένα προσωπικά. Εξαιτίας αυτού, μαζί με εσάς, τους πιστούς οπαδούς, μπορέσαμε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα των τελευταίων 27 ετών.
Απολαμβάνω ιδιαίτερα όταν βλέπω τους παίκτες μου να δοξάζουν τον Θεό με τόσους διαφορετικούς τρόπους και να προσεύχονται για εμάς.
Όλα τα αυτοκόλλητα – της Λίβερπουλ, της Μπαρτσελόνα ή άλλων ομάδων, ζήτησα να αφαιρεθούν γιατί θέλω να χτίσω την ταυτότητα της Μπότεφ.
Με αυτό κλείνω την ιστορία όλων των εικασιών και θέλω να σας πω ότι αύριο ταξιδεύουμε για Λευκωσία και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κάνουμε ευτυχισμένους, όπως έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν!
Μετά τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα πάρω την τελική απόφαση για το τι είναι καλύτερο για την Μπότεφ αυτή τη στιγμή».