21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Θετικό δείγμα στο Α΄ημίχρονο παρά την τελική ήττα με 3-2

By on 27 Ιουλίου, 2022 0 616 Views

Την ήττα με 3-2 από την Χάποελ Πέταχ Τίκβα γνώρισε η  Aνόρθωση  στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στην Πολωνία.
Η «Κυρία» προηγήθηκε στο παιχνίδι, ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο αλλά στην συνέχεια ο Ντάρκο Μίλανιτς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, χάλασε η συνοχή με αποτέλεσμα να γίνει η ανατροπή από τους Ισραηλινούς.

Το δείγμα του Α΄ημιχρόνου ήταν θετικό τόσο για την χημεία παλιών και νέων παρόλο ποπυ ακόμα η βασική 11αδα δεν είναι συμπληρωμένη με καθαρό σεντερ-φορ και δεκάρι αλλά και με τον Ουάρντα. Σίγπυρα το Σάβαβτο στο φιλικό με την Ομόνοια μπορεί να έχουμε ‘ένα καλύτερο δείγμα για την εικόνα της Ανόρθωσης
Η Ανόρθωση στο 23ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Νινγκά μετά από σέντρα του Αμπαρτζουμιάν, ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μίλανιτς έκανε εφτά αλλαγές και μόλις στο 47’ η Χάποελ κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σεμέζ.
Το 2-1 το έκανε ο Νταβίντοφ στο 60ο λεπτό, ενώ στο 88’ ο Μπέρκοβιτς έκανε το 3-1 για την πιο έτοιμη Χάποελ.
Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Εμπραλίτζε.

Η σύνθεση της  Ανόρθωσης:

Μιχαήλ, Αμπαρτζουμιάν, Μπαϊσίνιο, Χαρογιάν, Κορέια, Αρτυματάς, Πάντσεον, Φερέιρα, Χριστοδουλόπουλος, Ιωάννου, Νινγκά.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν  Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Εμπραλίτζε, Παρούτης, Πόποβιτς, Αντωνίου, Κίκο, Κορρέα, Χατζημιτσής, Χατζηδημητρίου.

*Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Χριστοφή και Χρυσοστόμου που προπονούνται ατομικά, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Λόρια έμεινε εκτός για να παίξουν οι άλλοι δύο τερματοφύλακες στο πρώτο φιλικό, Μιχαήλ και Παπαδόπουλος.