21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Αύριο πιστεύω θα είμαστε πιο επιθετικοί.KΡΕΣΠΟ: Στόχος μας να περάσουμε στον επόμενο γύρο

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Αύριο πιστεύω θα είμαστε πιο επιθετικοί.KΡΕΣΠΟ: Στόχος μας να περάσουμε στον επόμενο γύρο

By on 27 Ιουλίου, 2022 0 1051 Views

Για τη ρεβάνς με την Μπότεφ Πλόβντιβ μίλησε σε συνέντευξη Τύπου ο Σωφρόνης Αυγουστή.

«Σίγουρα έχουμε ακόμη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αύριο, τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο στη Βουλγαρία και επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνιδι. Παίζουμε τώρα στο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε την πρόκριση. Δεν θα είναι εύκολο, θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή, είναι μια δύσκολη ομάδα, που ξέρει να αντεπιτίθεται με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όμως στην έδρα μας θα κανουμε εμείς το δικο μας παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές είναι σε πολύ καλύτερη κατασταση και όσοι παίξουν θα έχουν στο μυαλό τους μόνο την πρόκριση».

Ποια ήταν τα θετικά στοιχεία της ομάδας που είδε στο πρώτο παιχνίδι και τι περιμένει να δει αύριο: «Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν μια ομάδα με σωστή λειτουργία που δύσκολα μπορεί να διασπαστεί, με υπομονή και όταν βρει χώρους είναι πολύ καλή στο επιθετικό τρανζίσιον. Αύριο πιστεύω θα είμαστε πιο επιθετικοί, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα στον αντίπαλο, να βάλουμε παραπάνω πίεση για να μπορέσουμε να σκοράρουμε και αυτός θα είναι ο στόχος μας».

Για το τι πρέπει να αλλάξει επιθετικά: «Κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις ελπίζουμε να μας βγουν και αύριο όπως το σχεδιάσαμε».

Για την επιστροφή των οργανωμένων οπαδών: «Είναι πολύ σημαντικό, είναι μέρους του παιχνιδιού. Εμείς είμαστε υπόχρεοι να τους έχουμε ζεστούς στο παιχνίδι με τον τρόπο που θα αγωνιστούμε».

Για το σενάριο της παράτασης: «Όλα είναι ανοιχτά και δουλέψαμε για όλα τα σενάρια και πιστεύω πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο:

«Ο προπονητής μας ήταν ξεκάθαρος, είμαστε προσηλωμένοι. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Γι’ αυτό προετοιμαστήκαμε».

Για τον ίδιο και την παρουσία του στο ΑΠΟΕΛ: «Ήρθα για να βοηθήσω, για να κάνω τη δουλειά μου. Η αμυντική λειτουργία όμως είναι παντα μια ομαδική δουλειά, και όλοι είναι συγκεντρωμένοι σε αυτή τη δουλειά, απ’ ότι είδα και από τους συμπαίκτες μου».