1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Λάκμελ Ζε θέλει πολύ να έρθει στην Ομόνοια αλλά…η Άντβερπ περιμένει περισσότερα

Ο Λάκμελ Ζε θέλει πολύ να έρθει στην Ομόνοια αλλά…η Άντβερπ περιμένει περισσότερα

By on 29 Ιουλίου, 2022 0 1343 Views

Έχει γίνει (και επισήμως) γνωστό ότι η Ομόνοια θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον Ντιντιέρ Λάμκελ Ζε. Την περασμένη Τετάρτη (27/07) δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου των πρασίνων, Αντρέα Δημητρίου, επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον για τον παίκτη, όμως επισημάνθηκε ότι δεν έκλεισε η υπόθεση.

«Επειδή το θέμα έχει γίνει γνωστό, δεν υπάρχει λόγος να αποφύγουμε. Ναι είναι αυτός ο παίκτης που κάναμε αναφορά χθες. Δεν έκλεισε ακόμη. Ελπίζουμε να γίνει σύντομα. Από εκεί και πέρα σε ποια θέση θα αγωνίζεται θα τα πούμε όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή» είχε αναφέρει στις τοποθετήσεις του στον ΣΠΟΡ FM.Σχετικά άρθρα

Δύο ημέρες μετά, όμως, ακόμη δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για τον παίκτη, που και ο ίδιος έκανε αναρτήσεις που δείχνουν την συμφωνία του με την Ομόνοια. Μάλιστα, σύμφωνα με βελγικό Μέσο, ο παίκτης πιέζει για να τη μεταγραφή του στους πράσινους, αλλά όπως σημειώνεται ακόμη η Άντβερπ δεν είναι ικανοποιημένη από την πρόταση της ομάδας της Λευκωσίας και περιμένει.

Επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ, σημειώνεται το ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία (Άμπχα) για τον 25χρονο Καμερουνέζο που ο ίδιος δεν βλέπει θετικά, καθώς και από ομάδα της Τουρκίας όμως από εκεί δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Οι νεότερες πληροφορίες από την Ομόνοια αναφέρουν ότι η διοίκηση του βελγικού συλλόγου φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση των πρασίνων και είναι θέμα χρόνου να υπάρξει οριστική κατάληξη, που θα οδηγήσει τον Λαμκέλ Ζε στην υπογραφή του συμβολαίου του.