1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια σε πιο καλό βαθμό ετοιμότητας.Κέρδισε 2-0 την Ανόρθωση

Η Ομόνοια σε πιο καλό βαθμό ετοιμότητας.Κέρδισε 2-0 την Ανόρθωση

By on 30 Ιουλίου, 2022 0 1330 Views

Δυνατό τεστ για Ανόρθωση και Ομόνοια στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους επί πολωνικού εδάφους.  Η ομάδα της Λευκωσίας επικράτησε με 2-0 με γκολ των Μίλετιτς και Μπασιρού.  Για την ομάδα της Αμμοχώστου ήταν μόλις το δεύτερο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, ενώ για την ομάδα της Λευκωσίας το τρίτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους και τέταρτο συνολικά από τότε που άρχισε προετοιμασία.

Είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας η Ομόνοια ενω η Ανόρθωση δεν είχε τον Ουάρντα ούτε τα τελευτσία της αποκτήματα ,είναι και λιγότερες οι μέρες πτοετοιμασίας της.Ξεχώρησαν απο τους νέους Πάντσεον και Εμπαλτσε ενώ καλά στοιχεία έδειξε και ο Χαρογιάν στο κέντρο της άμυνας.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές, κυρίως μετά το 20λεπτο. Στο 21΄σωστά ακυρώθηκε γκολ του Εμπραλίτζε, αφού ο Γεωργιανός χρησιμοποίησε το χέρι του για να σταματήσει την μπάλα προτού την στείλει στα δίχτυα του Φαμπιάνο, ενώ στο 23΄ η ομάδα του Λένον άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρούνο και σουτ από κοντά του Μίλετιτς.

Στο 25΄ ο Νινγκά από καλή θέση δεν βρήκε στόχο, ενώ τρία λεπτά αργότερα και μετά από ωραία ενέργεια του Λοϊζου, ο άσος της Ομόνοιας έστειλε την μπάλα έξω.

Από μία καλή απόκρουση είχαν στη συνέχεια οι Φαμπιάνο σε προσπάθεια του Εμπαλίτσε στο 32΄ και Λόρια σε σουτ του Κακουλλή στο 38΄, με αποτέλεσμα να μην διαφοροποιηθεί το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Πολύ περισσότερες φάσεις καταγράφηκαν στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους. Το σουτ του Χριστοδουλόπουλου… έφυγε άουτ στο 48΄, ενώ ένα λεπτό αργότερα την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Νινγκά. Ακολούθως, ήταν η σειρά της Ομόνοιας για να… απειλήσει και συγκεκριμένα στο 52΄, όταν ο Μπάρκερ βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά καθυστέρησε να σουτάρει, με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αντίπαλοι αμυντικοί, ενώ στο 54΄ ο Λόρια απέκρουσε δύσκολα το πλασέ του Λοΐζου.

Εν τέλει η ομάδα του Λένον κατόρθωσε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 60΄, όταν η μπάλα έφτασε στον Μπασιρού εκτός περιοχής μετά από κόρνερ και ο Αφρικανός με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Λόρια κι έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε, έγιναν και πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι.

Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την Ομόνοια να επικρατεί με 2-0 της ομάδας της Αμμοχώστου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Φερέιρα (71΄ Πόποβιτς), Κορρέα (46΄ Μπαϊσίνιο), Κορέια (64΄ Χατζημιτσής), Χριστοδουλόπουλος (64΄ Παρούτης), Εμπραλίτζε, Αντωνίου (64΄ Αντωνιάδης), Νινγκά, Χαρογιάν, Πάντσεον (71΄ Βερχόβετς), Χρυσοστόμου (29΄ Κίκο).

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Αντωνιάδης, Βερχόβετς, Μπαϊσίνιο, Παρούτης, Πόποβιτς, Κίκο, Χατζηδημητρίου, Χατζημιτσής.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο (56΄ Ουζόχο), Λέζιακς, Μάθιους (62΄ Ψάλτης), Μίλετιτς (71΄ Παναγιώτου), Λανγκ, Ντίσκερουντ (72΄ Ασημένος), Μπασιρού (71΄ Χαραλάμπους), Λοΐζου (71΄Σάββα), Μπάρκερ (62΄ Μάταβζ), Μπρούνο, Κακουλλής (62΄ Παπουλής).

Στον πάγκο: Παναγή, Κυριακίδης, Ουζόχο, Ψάλτης, Γιούστε, Παναγιώτου, Βενιζέλου, Χαραλάμπους, Ασημένος, Χρίστου, Σάββα, Παπουλής, Ζεύκης, Μάταβζ.

Κίτρινες Κάρτες: Χρυσοστόμου, Πάντσεον.