1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

Περιμένει τον Λακμέλ Ζε στην Κύπρο η Ομόνοια

By on 30 Ιουλίου, 2022 0 1278 Views

Η επιθυμία του Λακμέλ Ζε να αγωνιστεί στην Ομόνοια, όπως την έχει εκφράσει μέσω αναρτήσεών του στα ΜΚΔ, όλα δείχνουν πως θα υλοποιηθεί. Παρόλο που χθεσινό δημοσίευμα στο Βέλγιο έκανε λόγο ότι, η Άντβερπ δεν είναι ικανοποιημένη από την πρόταση της Ομόνοιας, εντούτοις πληροφορίεε φέρουν τον Καμερουνέζο επιθετικό να ταξιδεύει στην Κύπρο την Κυριακή (31/7), ώστε να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση Λακμέλ Ζε και εφόσον δεν προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο, η Ομόνοια θα εντάξει στο δυναμικό της έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ικανό να κάνει τη διαφορά. Άλλωστε, αδιαμφισβήτητος μάρτυρας είναι οι επιδόσεις του Λακμέλ Ζε στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Αύριο, εξάλλου, επιστρέφει και η αποστολή της Ομόνοιας από την Πολωνία αφού ολοκλήρωσε σήμερα με το νικηφόρο φιλικό (2-0) απέναντι στην Ανόρθωση το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Το ευχάριστο για τον Νιλ Λένον, που βλέπει τη διοίκηση να υλοποιεί τα «θέλω» του στο μετεγγραφικό σχεδιασμό, είναι ότι ο 25χρονος επιθετικός θα έλθει έτοιμος αφού ακολούθησε την προετοιμασία της Άντβερπ. Θα είναι στη διάθεσή του στην τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που αρχίζουν στις 12 Αυγούστου.