4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Οι Ούγγροι γνώριζαν τα δεδομένα και παρενέβησαν  παράνομα.(Ο Ζε συμφώνησε με την Φερεντσβάρος πριν φθάσει Κύπρο)

Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Οι Ούγγροι γνώριζαν τα δεδομένα και παρενέβησαν  παράνομα.(Ο Ζε συμφώνησε με την Φερεντσβάρος πριν φθάσει Κύπρο)

By on 2 Αυγούστου, 2022 0 1054 Views

Δηλώσεις στον SUPER SPORT FM 104,0 παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Δείτε όλα όσα είπε και για το θέμα του Λαμκέλ Ζε.

Αναλυτικά:

«Το πρώτο που κάναμε ήταν να ζητήσουμε άδεια για να μιλήσουμε με τον παίκτη. Συμφωνήσαμε μαζί του και υπογράψαμε επίσημο συμβόλαιο οι δύο ομάδες και ο ποδοσφαιριστής. Διευθετήθηκε ακολούθως η κάθοδος του παίκτη για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Τη Δευτέρα το πρωί ήταν προγραμματισμένες οι ιατρικές. Το πρωί μας έλεγε ότι είχε πονοκέφαλο και ότι πονούσε το πόδι του. Εμείς κρατούσαμε την Άντβερμπ ενήμερη. Είχαμε συνάντηση μαζί του στο ξενοδοχείο. Ο παίκτης παραδέχτηκε ότι είχε επαφές με την Φερεντσβάρος και συμφώνησε μαζί της. Εμείς του εξηγήσαμε ότι νομικά δεν μπορούσε να πάει σε άλλη ομάδα.about:blank

Μας έδειξε ότι κατανόησε το γεγονός αυτό. Συμφωνήσαμε μαζί του και βάλαμε ραντεβού το απόγευμα να έρθει στα γραφεία. Τον περιμέναμε στα γραφεία μας και χωρίς να μας ενημερώσει, πήγε στην Πάφο και έφυγε. Η Φερεντσβάρος δεν είχε άδεια να μιλήσει με τον παίκτη. Οι Ούγγροι γνώριζαν τα δεδομένα και παρενέβησαν  παράνομα. Τον βοήθησαν να βγάλουν βίζα για να πάει στην Ουγγαρία. Εμείς μιλήσαμε με την ουγγρική ομάδα και της είπαμε ότι έπρεπε να σεβαστεί τα συμβόλαια και να σταματήσει τις συνομιλίες. Δεν μας έστειλε ποτέ τίποτα μετά. Φάνηκε ότι ο παίκτης έχει υπογράψει στην ουγγρική ομάδα μετά τις συμφωνίες της Ομόνοιας – Άντβερμπ».