18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Λευκή φιλική ισοπαλία για την Ανόρθωση

By on 3 Αυγούστου, 2022 0 658 Views

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης στην Πολωνία απέναντι στην Ραντόμιακ. Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε ο κ. Μίλαντς, από ένα δοκάρι είχαν οι ομάδες, αμφότερα στην επανάληψη. Η ομάδα της Αμμοχώστου επιστρέφει στη βάση της με δυο ήττες και μια ισοπαλία στα φιλικά που έδωσε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Το παιχνίδι

Με δυο μεγάλες ευκαιρίες ξεκίνησε το παιχνίδι. Στο πρώτο λεπτό ο Λόρια είχε σωστή τοποθέτηση και εξουδετέρωσε σε κόρνερ την κοντινή προβολή του αντιπάλου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Νινγκά με ωραίο φαλτσαριστό σουτ υποχρέωσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.

Το παιχνίδι είχε μέτριο ρυθμό, με την μπάλα να πηγαινοέρχεται από τη μια εστία στην άλλη, ωστόσο ευκαιρίες ανάλογες με τις πιο προαναφερθείσες δεν υπήρξαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Κάποια σουτ δεν είχαν κάποια ουσιαστική κατάληξη.Στην επανάληψη ο Χαρογιάν τραυματίστηκε και αποχώρησε (48′), ενώ στο 50′ ο Νεόφυτος Μιχαήλ, ο οποίος αντικατέστησε τον Λόρια στο ημίχρονο πραγματοποιησε καλή απόκρουση σε σουτ αντιπάλου.

Στο 70′ ο Εμπραλίτζε με ωραία προσπάθεια έδωσε στον Μιχάλη Ιωάννου, με τον τελευταίο να επιχειρεί το διαγώνιο σουτ και την μπάλα να σταματά το δοκάρι.

Ο Χριστοδουλόπουλος στο 83′ έχασε καλή ευκαιρία για να σκοράρει και να χαρίσει τη φιλική νίκη στην ομάδα του, ενώ στο 85′ ο Άλβες με ωραίο σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Μιχαήλ.

Κίτρινες: Αρτυματάς, Νινγκά, Μπαϊσίνιο / Ράφαελ

Ανόρθωση: Λόρια, Φερέιρα, Αρτυματάς, Παισίνιο, Κορέια, Εμπραλίτζε, Παρούτης, Αντωνίου, Νινγκά, Χαρογιάν, Πάντσεον

Οι αλλαγές στην επανάληψη

Χριστοδουλόπουλος-Παρούτης
Λόρια-Νεόφυτος Μιχαήλ
Παύλος Κορρέα-Χάρογιαν
Μιχάλης Ιωάννου-Φερέιρα
Κίκο-Κορέια
Χρυσοστόμου-Πάντσεον
Χατζημιτσής-Αρτυματάς