22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Μας περιμένουν δύο δύσκολες αναμετρήσεις

By on 3 Αυγούστου, 2022 0 1094 Views

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου για τον αυριανό πρώτο αγώνα κόντρα στην Κιζιλζάρ για τον 3ο προκριματικό του Congerence League

H πρώτη τοποθέτηση του Σωφρόνη Αυγουστή:

«Μας περιμένουν δύο δύσκολες αναμετρήσεις. Στο αυριανό παιχνίδι ο στόχος μας είναι μπροστά στο δικό μας κοινό να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βάλουμε τις βάσεις για το παιχνίδι που θα ακολουθήσει εκτός. Θέλουμε αρκετή προσπάθεια, ξέρουμε ότι αντίπαλος ξέρει να παίζει πολύ καλά κάποια πράγματα στο γήπεδο και τα μελετήσαμε. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Μελετήσαμε τον αντίπαλο και πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και όλοι μαζί να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Γιώργος Εφραίμ:

«Έχουμε αύριο ένα δύσκολο παιχνίδι με ένα καλό αντίπαλο απέναντι μας. Όπως είπε και ο προπονητής συντακτικό είναι  με τον κόσμο μας να μας δώσει έξτρα ώθηση και να μας σπρώξει να πάρουμε το ζητούμενο. Η ομάδα είναι έτοιμη. Όσοι αγωνιστούν και αυτοί που είναι έξω είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο που έχουμε θέσει και ευελπιστούμε για το καλύτερο.

Για το ότι είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που σκόραρε και στις τρεις διοργανώσεις της UEFA;

-Δεν έχω κάποιο σχόλιο. Δεν το ήξερα αυτό. Σίγουρα για κάθε ποδοσφαιριστή η Ευρώπη είναι το πιο ψηλό σκαλοπάτι.

Ερωτήσεις στον Σωφρόνη Αυγουστή:

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Σίγουρα δεν είναι αυτοί που θα αγωνιστούν είναι το σύνολο, γιατί είπα και προχθές παρά τις δυσκολίες οι παίκτες που μπήκαν μας βοήθησαν πάρα πολύ και κλειδώσαμε την πρόκριση. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, σίγουρα αν υπάρχουν κάποιες αλλαγές θα είναι για το καλό της ομάδας. Είναι πέντε οι παίκτες που μπορούμε να αλλάξουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, να είναι έτοιμοι.

-Για Μάγκλιτσα-Κβιλιτάια: «Είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές αλλά δεν βρίσκονται μαζί μας. Θα ήταν καλό να τους είχαμε, αλλά τα παιδιά που θα αγωνιστούν θα βγάλουν εις πέρας την αποστολή μας».

-Για Κονσταντίνοφ-Βιγιαφάνιες: Ο Κονσταντίνοφ και ο Βιγιαφάνιες είναι σε πιο καλή κατάσταση. Κάνουν διπλές προπονήσεις για να ενσωματωθούν πιο γρήγορα ώστε να μας βοηθήσουν στο αυριανό παιχνίδι αλλά και σε αυτό που ακολουθεί».

-Ο στόχος: «Στόχος μας είναι η πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις, όμως ότι και να γίνει υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι με άλλες συνθήκες και θα πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτές».

-Για τον κόσμο: «Φαίνεται ότι θα είναι περισσότεροι αύριο και τους ευχαριστούμε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θα κάνουμε τα πάντα για να φύγουν ικανοποιημένοι».