4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ:Με πλάνο νίκης στην Αρένα

By on 4 Αυγούστου, 2022 0 998 Views

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θέλει να κάνει η ΑΕΚ, που φιλοξενεί στις 19:00 στην Αρένα την Παρτίζαν.

Κόντρα στην Μίντιλαντ η ομάδα της Λάρνακας έκανε καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να κερδίσει, ωστόσο απέναντι στους Σέρβους επιζητά καλύτερη τύχη.

Ενδεχόμενη πρόκριση, ισοδυναμεί με είσοδο σε όμιλο του Κόνφερστ Λιγκ, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στον επόμενο γύρο. Οπόταν, το δέλεαρ είναι μεγάλο για την ΑΕΚ, η οποία καλείται να εκμεταλλευτεί αυτή την μεγάλη ευκαιρία.Στο πλευρό της ομάδας θα είανι και αυτή την φορά χιλιάδες οπαδοί της που σίγουρα θα ξεπεράσουν της 5χιλιάδες αφού μέχρι χθες διατέθηκαν 4700 ειστήρια.

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα προετοίμασε την ομάδα του χωρίς να έχει αγωνιστικά προβλήματα και η λογική λέει ότι θα είναι πιο έτοιμη σε σχέση με τα παιχνίδια με τους Δανούς.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Οπόταν, αναμένεται να δούμε στο τέρμα τον Πίριτς. Δεξιά στην άμυνα τον Ροζάλες και αριστερά τον Γκαρσία. Στα στόπερ Μιλίτσεβιτς και Τόμοβιτς.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Λέδες και Όιερ, με τους Φαράζ, Γκιούρτσο στα άκρα. Στην επίθεση ο Τρισκόφσκι θα κινείται πίσω από τον Ολατούντζι.