2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ελπίδα πρόκρισης για την ΑΕΚ.Νίκη με ανατροπή 2-1.Τα γκολ δυο αμυντικοί

Ελπίδα πρόκρισης για την ΑΕΚ.Νίκη με ανατροπή 2-1.Τα γκολ δυο αμυντικοί

By on 4 Αυγούστου, 2022 0 676 Views

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο πρώτο ραντεβού κόντρα στην Παρτίζαν για τον γ’  προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «κιτρινοπράσινοι» επικράτησαν με 2-1 στην Αρένα και πάνε με αξιώσεις στον επαναληπτικό του Βελιγραδίου (Πέμπτη, 11 Αυγούστου, στις 22:00).

Δεν είναι ομάδα φόβητρο η Παρτιζάν, έδειξε να έχει αρκετές αδυναμίες και μια σοβαρή ΑΕΚ με περισσότερο παλμό μπορεί να πάρει την πρόκριση!

Δεν είναι ομάδα φόβητρο η Παρτιζάν, έδειξε να έχει αρκετές αδυναμίες και μια σοβαρή ΑΕΚ με περισσότερο παλμό μπορεί να πάρει την πρόκριση!
Η Παρτίζαν μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να εξαργυρώσει την υπεροχή της με το γκολ του Μένινγκ στο 18’. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ αντέδρασε και βρήκε τον τρόπο για να κάνει την ανατροπή, πετυχαίνοντας δύο πανομοιότυπα γκολ μετά από εκτελέσεις κόρνερ. Στο 34’  ο Γκαρσία έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κοντινό πλασέ και στο 70’  ο Μιλίτσεβιτς με προβολή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Για την Παρτίζαν, δοκάρι είχε ο Ρικάρντο στο 61’  με ωραία κεφαλιά.

ΑΕΚ (Χοσέ Λουίς Όλτρα): Πίριτς, Ροσάλες, Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς, Γκαρσία (81′  Χριστοφόρου), Σανχούρχο, Γκουστάβο, Φαράζ (90′  Μάμας), Γκιούρτσο (61′  Γκάμα), Τρισκόφσκι (61′  Άλτμαν), Ολατούντζι (19′  Λόπες)
Στον πάγκο: Τούμπας, Γκονζάλεθ, Κάσας, Ρόμο, Εγγλέζου, Ναούμ, Ανδρέου
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Ίλια Στόλιτσα): Στεβάνοβιτς, Φιλίποβιτς (63′  Ζίβκοβιτς), Βούγιατσιτς, Σανιτσάνιν, Ουρόσεβιτς, Φέισα, Νάτχο (74′  Μπάζνταρ), Αντράντε (81′  Μπέλιτς), Ντιαμπατέ, Μένινγκ (81′  Λούτοβατς), Ρικάρντο
Στον πάγκο: 
Λούκατς, Πόποβιτς, Μάρκοβιτς, Σέχοβιτς, Τέρζιτς, Γιόβιτς, Πέτκοβιτς

ΣΚΟΡΕΡ: Γκαρσία (34′), Μιλίτσεβιτς (70′) / Μένινγκ (18′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 
Σανχούρχο, Τόμοβιτς / Βούγιατσιτς, Φέισα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ:
ΑΕΚ Αρένα
ΘΕΑΤΕΣ: 5.000
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Άντρις Τρεϊμάνις, Βοηθοί Διαιτητές: Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεξέι Σπασονίκοφς (Λετονία