4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρώτο βήμα για τα Play-offs! AEK-Παρτιζάν (19:00), ΑΠΟΕΛ-Kyzylzhar (20:00)

Πρώτο βήμα για τα Play-offs! AEK-Παρτιζάν (19:00), ΑΠΟΕΛ-Kyzylzhar (20:00)

By on 4 Αυγούστου, 2022 0 1550 Views

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022

ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας συνεχίζουν σήμερα τις υποχρεώσεις στους στις διοργανώσεις της UEFA, αγωνιζόμενες εντός έδρας. Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 19:00 την Παρτιζάν Βελιγραδίου και ο ΑΠΟΕΛ στις 20:00 την Kyzylzhar Καζακστάν.

Η ΑΕΚ Λάρνακας, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League από τη Μίντιλαντ, συνεχίζει την προσπάθεια της στην Ευρώπη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και απόψε, στις 19:00,δίνει τον πρώτο της αγώνα στη διοργάνωση με αντίπαλο τη Παρτιζάν Βελιγραδίου. Τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από την Primetel.

Ο επαναληπτικός θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 11 Αυγούστου.

Η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού ΑΕΚ Λάρνακας – Παρτιζάν Βελιγραδίου θα αγωνιστεί με την Dnipro-1  Ουκρανίας στα play-offs του Europa League. Η ηττημένη ομάδα θα συνεχίσει στα play-offs του Conference League και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Λέφσκι Σόφιας – Σπάρτανς Μάλτας.

Το ΑΠΟΕΛ, μετά την πρόκριση του επί της Μπότεφ Βουλγαρίας, συνεχίζει την πορεία του στο Conference League και για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης υπιοδέχεται απόψε στις 20:00 την Kyzylzhar Καζακστάν. Τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από την Cablenet. 

Ο επαναληπτικός θα γίνει την Πέμπτη 11 Αυγούστου στην Αστάνα Αρένα στο Καζακστάν, στις 15:00. 

Η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ –  Kyzylzhar Καζακστάν θα αντιμετωπίσει στα play-offs του Conference Leauge τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Σέπσι (Ρουμανία) – Ντζουγκάρντενς (Σουηδία).