19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γυρίζει η Ανόρθωση και μπαίνει στην τελική ευθεία.Την Τετάρτη το πρώτο φιλικό.Μέσα Ουάρντα-Σάμπο αναμονή για Ράντονιτς και μεταγραφή

Γυρίζει η Ανόρθωση και μπαίνει στην τελική ευθεία.Την Τετάρτη το πρώτο φιλικό.Μέσα Ουάρντα-Σάμπο αναμονή για Ράντονιτς και μεταγραφή

By on 5 Αυγούστου, 2022 0 3824 Views

Τον δρόμο της επιστροφής για την Κύπρο πήρε πριν από λίγο η Ανόρθωση, με την αποστολή να αναμένεται αργότερα σήμερα (5/8) στην Λάρνακα.

Οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν το ρεπό τους μέχρι της Δευτέρα, ενώ την Τετάρτη (20:00) είναι προγραμματισμένο το επόμενο φιλικό απέναντι στην Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σημαντική εξέλιξη είναι πως από την Δευτέρα θα μπει και ο Ουάρντα στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον θα είναι διαθέσιμος και αυτός για τα επόμενα φιλικά!

Όσον αφορά τον Σάμπο, είναι πιθανόν να παίξει και αυτός για πρώτη φορά την Τετάρτη και θα είναι μια καλή ευκαιρία για να τον δουν οι φίλοι της ομάδας.

Σχετικά με τον Ράντονιτς ο οποίος είναι τραυματίας, η κατάσταση του θα αξιολογηθεί ξανά την Δευτέρα και θα προκύψουν νέα.about:blank

Σε μια άλλη εξέλιξη, στα μεταγραφικά, με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο θα γίνουν ακόμη πιο έντονες οι προσπάθειες για την απόκτηση επιτελικού μέσου. Είναι η επόμενη εκκρεμότητα που θέλουν να κλείσει στην «Κυρία», συνεπώς η εβδομάδα που μπαίνει αναμένεται να φέρει αρκετά νέα σε όλους τους τομείς.