4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • OMONOIA -AEK 0-2:Τα γκολ και οι καλυτερες φάσεις του φιλικού(βίντεο)

OMONOIA -AEK 0-2:Τα γκολ και οι καλυτερες φάσεις του φιλικού(βίντεο)

By on 6 Αυγούστου, 2022 0 994 Views

Δείτε τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΚ Αθηνών στο ΓΣΠ, στον οποίο ο “Δικέφαλος” επικράτησε με 2-0…

https://youtube.com/watch?v=sQ7svbVE8MQ

Ήττα με  2-0 για την Ομόνοια από την ΑΕΚ Αθηνών στο τελευταίο τεστ πριν τις επίσημες υποχρεώσεις

Φάνηκε να έχει ελλείψεις μεσοεπιθετικά η Ομόνοια, η οποία δεν έδειξε πολλά πράγματα δημιουργικά. Σαφώς και το δείγμα αυτό θα αναλυθεί από την τεχνική ηγεσία ενόψει της συνέχειας.

Στο 21ο λεπτό ο Πινέδα άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ, ενώ ο Μάνταλος έκανε το 0-2 στο 65ο λεπτό.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 11ο λεπτό ο Τσούμπερ με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φαμπιάνο. 5 λεπτά μετά σουτ του Γιόνσον σταμάτησε σε σώμα αμυντικού, σε μια φάση μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η Ομόνοια απάντησε με μακρινό σουτ του Παπουλή στο 18, το οποίο έφυγε έξω, ενώ την ίδια τύχη είχε σουτ του Μιξ στο επόμενο λεπτό.about:blank

Στο 21ο λεπτό ο Πινέδα έπιασε ένα τρομερό σουτ από απόσταση και κέρδισε τον Φαμπιάνο κάνοντας το 0-1.

Στο 27΄ο Γκατσίνοβιτς έκανε ένα σουτ μετά από λάθος του Λέζιακς, με τον Φαμπιάνο να μαζεύει εύκολα.

Στο 40ο λεπτό έγινε λάθος στην άμυνα της Ομόνοιας με την ΑΕΚ να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Στο επόμενο λεπτό ο Κακουλλής ανάγκασε τον τερματοφύλακα σε καλή απόκρουση μετά από κεφαλιά. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους πράσινους ήρθε στο 43ο λεπτό όταν ο Μπάρκερ γύρισε για τον Μπρούνο ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 50΄το σουτ του Κακουλλή σταμάτησε σε αμυντικό. Η Ομόνοια έδειξε να μπαίνει με καλύτερη διάθεση στην επανάληψη, ενώ ο Πινέδα έχασε τεράστια ευκαιρία στο 55 σε τετ α τετ με τον Φαμπιάνο. Στο 64΄ο Τσούμπερ είχε ένα μακρινό άστοχο σουτ.

Στο 65ο λεπτό ο Μάνταλος πήρε την φάση πάνω του, πάτησε περιοχή και με καλό σουτ έκανε το 0-2. Μετά το γκολ η ΑΕΚ έκανε μαζικές αλλαγές.

Στο 84΄σουτ του Σάββα σταμάτησε αμυντικούς.

Ομόνοια (Νιλ Λένον): Φαμπιάνο, Μάθιους (70′ Ψάλτης), Λανγκ, Μίλετιτς (68′ Γιούστε), Λέζιακς (82΄Παναγιώτου), Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Μπάρκερ (Λοίζου 54′), Παπουλής (62′ Σάββα), Μπρούνο, Κακουλλής (62′ Μάταβς).

ΑΕΚ Αθηνών (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Αραούχο.

Κίτρινες: – / Σιμάνσκι, Μάνταλος, Χατζισαφί