3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Η Ομόνοια δεν συζητά δανεισμό του Λοίζου χωρίς ανταλλάγματα

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Η Ομόνοια δεν συζητά δανεισμό του Λοίζου χωρίς ανταλλάγματα

By on 12 Αυγούστου, 2022 0 792 Views

Ο επρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στην κάμερα του Alpha Κύπρου, πριν από την έναρξη του αγώνα για το Super Cup κόντρα στον Απόλλωνα.

«Στόχος να αρχίσει η σεζόν με έναν τίτλο είναι σημαντικό για την Ομόνοια να προσθέτει τίτλους στην ιστορία της θα είναι ένα παιχνίδι να ανεβάσουμε τα επίπεδα ετοιμότητάς μας απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και δυνατό», είπε αρχικά.

Για το θέμα με τον Λοΐζου: «Ο ποδοσφαιριστής παραπονέθηκε για ενόχληση στον αστράγαλο μέσα στη βδομάδα και βάσει αυτής της ενημέρωσης κρίθηκε καλύτερο να μείνει εκτός αποστολής. Αυτός είναι ο λόγος που τέθηκε εκτός…».

Για όλα τα υπόλοιπα που φημολογούνται: «Από εκεί και πέρα, εμείς πέραν από την γνωστή πρόταση από την Κλαμπ Μπρουζ πριν από ένα χρόνο που γνωρίζετε κι εσείς, έχουμε δεχθεί άλλη μία πριν ένα μήνα περίπου που αφορά σε δανεισμό του παίκτη χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα και δεν μας ενδιάφερε να προχωρήσουμε σε συμφωνία».

Και κατέληξε για την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του: «Έχουμε προτείνει νέο συμβόλαιο με πολύ καλύτερους όρους και αυτή η διαδικασία είναι σε εξέλιξη».