17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο β’ημίχρονο επιβλήθηκε η Ανόρθωση(2-0 τη Ν.Σαλαμίνα με Χαρογιάν και Ουάρντα

Στο β’ημίχρονο επιβλήθηκε η Ανόρθωση(2-0 τη Ν.Σαλαμίνα με Χαρογιάν και Ουάρντα

By on 13 Αυγούστου, 2022 0 13203 Views

Η Ανόρθωση ήταν η νικήτρια του φιλικού αγώνα στο «Αμμόχωστος», επικρατώντας της Νέας Σαλαμίνας με 2-0. Ήταν το πρώτο νικηφόρο φιλικό για την «κυρία» κατά το διάστημα της προετοιμασίας της και επετεύχθη χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε στο β’ ημίχρονο.
Ο Χαρογιάν άνοιξε το σκορ στο 66’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ, όμως το… χάι λάιτ της αναμέτρησης ήταν η γκολάρα του Ουάρντα στο 69’, με σουτ εκτός περιοχής! Η Ν.Σαλαμίνα  άφησε θετικές εντυπώσεις στο α’ ημίχρονο, όμως η Ανόρθωση  ήταν καλύτερη στο δεύτερο και κατάφερε να πάρει τη φιλική νίκη.

Αισθητή η απουσία σεντερ φορ στην Κυρία και επιτελικού μέσου.Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκε και ο Κατσαντώνης που δοκιμάζεται στην Ανόρθωση.Πέτυχε ένα γκολ αλλά από θέση οφσάιντ και δεν μέτρησε

66΄ ΓΚΟΛ: Η Ανόρθωση ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Χαρογιάν, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πάντσεον

70΄ ΓΚΟΛ: Ο Ουάρντα με φοβερό μακρινό σουτ κάνει το 0-2.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελισσάς, Σεργίου, Κατσικάς, Ντάτκοβιτς, Οφόρι (83′ Παύλου), Φράγκος (67′ Μιγκελίτο), Μάντζεκ (23′ Φιάκας), Κλίμοβιτς (62′ Κουμούρης), Τιάγκο, Φελίπε (74′ Καρλίτος), Φλοριάν (83′ Νικολάου).
Στον πάγκο: Κίσσας, Φιάκας, Παύλου, Βίκτωρος, Κουμούρης, Χ’’Αντώνης, Κυριακίδης, Κάρλος, Νικολάου, Μιγκελίτο.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν (70′ Αντωνίου), Κορέια, Μπαϊσίνιο, Χαρογιάν, Πάντσεον (75΄Χρυσοστόμου), Αρτυματάς, Σαμπό (70′ Ιωάννου), Ουάρντα (70′ Παρούτης), Φερέιρα (46′ Κατσαντώνης), Νινγκά (75′ Χριστοδουλόπουλος).
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Φρανγκέσκι, Αντωνιάδης, Χριστοδουλόπουλος, Παρούτης, Αντωνίου, Κορρέα, Ιωάννου, Κατσαντώνης, Χατζημιτσής, Χρυσοστόμου.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μελισσάς, Οφόρι / Χαρογιάν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΣΚΟΡΕΡ: Χαρογιάν (66′), Ουάρντα (69′)
Διαιτητής: Δημήτρης Σολωμού
Βοηθοί διαιτητές: Νίκος Εγγλέζου, Αδάμος Βασιλείου
4ος διαιτητής: Αιμίλιος Χριστοφή