17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Kαλύτερη η ΑΕΚ αλλά δεν έχει τίποτα δεδομένο.Αναμονή για Φαράζ-Λόπεζ και Τόμοβιτς

Kαλύτερη η ΑΕΚ αλλά δεν έχει τίποτα δεδομένο.Αναμονή για Φαράζ-Λόπεζ και Τόμοβιτς

By on 19 Αυγούστου, 2022 0 5465 Views

Παρόλο που θα μπορούσε να «σκότωνε» την Ντνίπρο, η νίκη με 2-1 που απέσπασε η ΑΕΚ στη Σλοβακία αποτελεί ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για τους Λαρνακείς ώστε να καταφέρουν να προκριθούν στους ομίλους του Europa League.

Η μείωση του σκορ στο 90΄, μετρίασε κάπως τη χαρά όμως πρόκειται για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα το οποίο καλείται να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού στον επαναληπτικό της Πέμπτης 25 Αυγούστου στην «ΑΕΚ Αρένα» (19:00).

Η ΑΕΚ το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική με ολοκληρωμένη εμφάνιση. Δημιουργική, πιεστική, με ένταση θα μπορούσε να πετύχαινε κι άλλα γκολ με τον Γκιούρσκο να κάνει μεγάλη εμφάνιση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη και πιο έτοιμη ομάδα από τη Ντνίπρο. Στο ποδόσφαιρο όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η ομάδα της Λάρνακας χρειάζεται να είναι πολύ προσεχτική στην Αρένα αφού ένα γκολ αρκεί στους Ουκρανούς για να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά οι Πίριτς και Γκαρσία αναμένεται να επιστρέψουν. Για τους Ραφα Λόπες και Φαράζ υπάρχει αναμονή αφού θα περάσουν από εξετάσεις μετά τα κτυπήματα που δέχθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι και έγιναν αναγκαστική αλλαγή.

Όσον αφορά τον Τόμοβιτς η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι δεν παίζει στο πρώτο ματς με την Ντνίπρο και σύντομα θα ανακοινώσουν την συνολική ποινή για την συμπεριφορά του Σέρβου στο Παρτιζάνα. Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν είναι ότι θα λείψει και στον επαναληπτικό.