18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θέαμα με γκολ και τρύπιες άμυνες.Νίκη της Πάφου στην έδρα της Ανόρθωσης(3-4)

Θέαμα με γκολ και τρύπιες άμυνες.Νίκη της Πάφου στην έδρα της Ανόρθωσης(3-4)

By on 20 Αυγούστου, 2022 0 2499 Views

Σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι με εφτά τέρματα η Πάφος κέρδισε την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαπδόπουλος” με 4-3 στο τελευταίο δυνατό τεστ των δυο ομάδων πριν το πρωτάθλημα.

Οι Ζάιρο και Εμπραλίτζε σκόραραν από δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, ο Φερέιρα έκανε το 3-2 από ασιστ του Εμπραλίτσε, ενώ οι Κβίντα και Βαλακάρι γύρισαν τον αγώνα. Αμυντικά κενά παρουσίασαν και οι δυο ομάδες ,ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι.Ο Εμπραλίτσε ήταν ότι καλύτερο για τους γηπεδούχους από τους νέους της ομάδας αφού κάλυψε το κενό του Λάζαρου..και του σεντερ φορ .Καλά στοιχεία απο την ομάδα της Πάφου στην επιθετική ανάπτυξη με σωστή αντίδραση όταν έμεινε πίσω στο σκορ

Α’ ημίχρονο

Γεμάτο ήταν το πρώτο 45λεπτο, με τις δυο ομάδες να προσφέρουν θέαμα και γκολ στους φιλάθλους. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, με τον Ουάρντα στο 2′ να σημαδεύει το δοκάρι με κοντινή κεφαλιά.

Ωστόσο η επόμενη ευκαιρία ήταν τέρμα. Ο Ζάιρο στο 14ο λεπτό… χόρεψε στον Αμπαρτζουμιάν, ελευθερώθηκε και με ωραία πλασέ εγραψε το 0-1. Η απάντηση της “Κυρίας” ήταν άμεση και αποτελεσματικότατη. Ο Εμπραλίτζε στο 15′ με συρτό σουτ ισοφάρισε και στο 24′ έφερε τούμπα το παιχνίδι. Ο Γεωργιανός ακραίος επιθετικος πήρε το… ριμπάουντ από το δοκάρι μετά τη σέντρα του Αμπαρτζουμιάν και σε κενό τέρμα έγραψε το 2-1.

Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός με τις δυο ομάδες να παίζουν χωρίς σκοπιμότητες και με στόχο το επόμενο τέρμα τους. Το βρήκαν οι φιλοξενούμενοι και πάλι με το Ζάιρο στο 39′ με ωραία κεφαλιά εντός περιοχής.

Β’ ημίχρονο

Καλύτερα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση και στο 53′ ευτύχισε να πάρει εκ νέου προβάδισμα με κοντινό δυνατό πλασέ του Φερέιρα. Το παιχνίδι συνέχισε να έχει καλό ρυθμό μέχρι τη διακοπή λόγω βεγγαλικών από την πλευρά των οπαδών της Ανόρθωσης.

Μετά την επανέναρξη οι ποδοσφαιριστές χρειάστηκαν κάποιο χρόνο μέχρι να βρουν ρυθμό και στην επόμενη καλή ευκαιρία ήρθε ακόμα ένα γκολ. Στο 77′ ο Κβίντα βρέθηκε στην περιοχή των γηπεδούχων και σκόραρε για το 3-3. Το παιχνίδι είχε και άλλο γκολ στο 83′ με πέναλτι του Βαλακάρι η Πάφος έκανε το 3-4 και πήρε τη φιλική νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Μπαϊσίνιο, Χαρογιάν, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Αρτυματάς (78′  Σαμπό), Πάντσεον. Εμπραλίτζε (84′  Χριστοφή), Φερέιρα (78′  Ιωάννου), Ουάρντα, Νινγκά
ΠΑΦΟΣ FC: Ολαθαμπάλ (65′  Άντος), Κβίντα, Μπάιριτς, Ζουνίνιο (75′  Καραμπάτζε), Δημητρίου (65′  Φουρ), Ντράγκομιρ, Χότσκο, Χέσταντ, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι (87′  Σεμέδο), Ζάιρο (75′  Αλ Γκαντιουί)

ΣΚΟΡΕΡ: 16′, 24′   Εμπραλίτζε, 53′  Φερέιρα / 14′, 39′ Ζάιρο, 77′  Κβίντα , 83′  πεν. Βαλακάρι
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
 Μπαϊσίνιο, Πάντσεον / Κβίντα, Χότσκο, Ντράγκομιρ
ΓΗΠΕΔΟ:
 «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Διαιτητής: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου
Α’ Βοηθός διαιτητή: Παύλος Γεωργίου
B’ Βοηθός διαιτητή: Λάμπρος Λάμπρου
Τέταρτος: Ιωάννης Χριστοδούλου
ΘΕΑΤΕΣ: 3.500