4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΗ:Eίμαστε εδώ για να μείνουμε(Δηλώσεις για το νέο πρωτάθλημα)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΗ:Eίμαστε εδώ για να μείνουμε(Δηλώσεις για το νέο πρωτάθλημα)

By on 22 Αυγούστου, 2022 0 711 Views

Σε διάσκεψη τύπου παρουσιάστηκε από τον Άρη Λεμεσού το νέο του ρόστερ. Η διάσκεψη τύπου έγινε σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.
Η διάσκεψη άρχισε με ένα βίντεο από δηλώσεις ποδοσφαιριστών και προπονητή της ομάδας.
Μίλησε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννέλης διευθυντής Άρη που έκανε απολογισμό της περσινής χρονιάς και ευχαρίστησε τους φίλους του Άρη για την στήριξη. «Έχουμε στόχο να μεγαλώσει η βάση των φιλάθλων μας. Σλόγκαν είμαστε εδώ για να μείνουμε».
Από την πλευρά του ο προπονητής Αλεξέι Σπιλέφσκι δήλωσε: «Βάλαμε ιδρώτα και δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι το ταξίδι θα συνεχιστεί και φέτος. Αν κάποιος έβλεπε το πρώτο παιχνίδι με την Νέφσκι δεν θα υπολόγιζε ότι θα μέναμε έξω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα και αν το κάνουμε αυτό θα τον πετύχουμε».
 Για το αν νοιώθει περισσότερο πίεση φέτος ο κόουτς. « Ναι θα μας βλέπουν όλοι διαφορετικά. Όλοι είδαν την εμφάνιση με την Νέφσκι. Γίνεται μια προσπάθεια να αλλάξει το αγωνιστικό στυλ του Άρη. Η πίεση είναι πάντα εκεί. Έχουμε την σωστή νοοτροπία. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και με αυτοπεποίθηση. Δεν έχει σημασία αν κερδίσουμε ή χάσουμε το πρώτο ή  το δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Πρέπει να πιστέψουμε σε μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Είμαστε στον σωστό δρόμο».
Για τις μεταγραφές: «Μέχρι τις 31 μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές και θα το προσπαθήσουμε», είπε ο Δημήτρης Γιαννέλης.
Για το νέο γήπεδο: «Το νέο γήπεδο αποτελεί σημαντικό παράγοντα. Έχοντας την δική τους έδρα θα αλλάξουν επίπεδο. Εμείς πιστεύουμε ότι θα προσδώσει κύρος και θα αλλάξει επίπεδο η ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και αυτό θέλουμε να προσφέρουμε» είπε ο κύριος Γιαννέλης.
Ερώτηση στον Σπιλέφσκι. «Το γεγονός ότι  ΑΕΛ και Ομόνοια θα είναι πιο δυνατές συν οι επενδυτές σε Καρμιώτισσα και Ακρίτα αν βάζει έξτρα πίεση στον κόουτς και αν έχει εικόνα από τις άλλες ομάδες.
«Θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Αν μιλήσεις με μεταγραφικούς στόχους θα σου πουν ότι στην Κύπρο έρχονται στο τέλος της καριέρας τους. Όμως δεν είναι έτσι το μάρκετινγκ των ομάδων βοήθησε σε αυτό και έρχονται ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Ανυπομονώ για την νέα χρονιά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κάθε αγώνας θα είναι σαν τελικός. Προτιμώ να έχουμε δυνατούς αντιπάλους κάθε εβδομάδα».Ερώτηση στον Σπιλέφσκι:  Αν έχουν οριοθετήσει οι στόχοι της ομάδας.
«Ναι έχουμε βάλει στόχο να μεγαλώσουμε περισσότερο την ομάδα και να βελτιώσουμε τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε τρεις βαθμούς κάθε εβδομάδα. Πρέπει να τα βλέπουμε σιγά σιγά όλα και θα δούμε που θα πάμε. Νομίζω είναι λάθος να σκεφτόμαστε από τώρα τι θα γίνει σε ένα χρόνο».
Για το πότε θα μπουν στο νέο γήπεδο.
 Απάντησε ο Γιαννέλης ότι 5 Οκτωβρίου θα μπουν στο νέο γήπεδο.