4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα δίνει όλα για να ξαναγράψει ιστορία το ΑΠΟΕΛ.(Μάγκλιτσα στην επίθεση,Βιγιαφάνες αρχίζει,Σαρφό επιστρέφει)

Τα δίνει όλα για να ξαναγράψει ιστορία το ΑΠΟΕΛ.(Μάγκλιτσα στην επίθεση,Βιγιαφάνες αρχίζει,Σαρφό επιστρέφει)

By on 23 Αυγούστου, 2022 0 740 Views

Θαύματα πολλά δεν γίνονται αλλά στο ποδόσφαιρο είδαμε πολλά…Και το ΑΠΟΕΛ μας υπόσχεται πως θα δούμε άλλο ένα ακόμα απόψε στο ΓΣΠ (19:00 Cablenet)

Όπως το έθεσε ο Σωφρόνης, έτσι ακριβώς πρέπει να το εφαρμόσουν στο γήπεδο οι παίκτες του, αν θέλουν να διεκδικήσουν την πρόκριση,να κάνουν το θαύμα και να ανατρέψουν το βαρύ 3-0 του πρώτου αγώνα που φαντάζει βουνό μπροστά στην ομάδα της Λευκωσίας..
Το 0-3 δεν αφήνει και πολλές πιθανότητες ανατροπής, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν ακόμα 90΄αγώνα , δεν μπορούν παρά να την κυνηγήσουν όσες ελπίδες έχουν στο ΑΠΟΕΛ .
Η ατάκα του προπονητή, «πρέπει να είμαστε νικητές σε κάθε λεπτομέρεια» είναι περίπου το κλειδί για την πολυπόθητη ανατροπή.
Για να νικήσουν την κάθε λεπτομέρεια οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ , θα χρειαστεί από τη μία να ρισκάρουν και από την άλλη να μείνουν συγκεντρωμένοι.θα πρέπει να βελτιωθεί σαν ομάδα το ΑΠΟΕΛ σε όλες τις γραμμές του και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να αξιοποιήσει κάθε ευκαιορία που θα φτιάξει για ν αγράψει ξανά ιστορία
Πόσο εύκολο είναι αυτό, θα το δείξουν οι ίδιοι στον αγωνιστικό χώρο ενώ στο μεταξύ, όλα δείχνουν πως οι 10 περίπου χιλιάδες ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ θα πάνε στο ΓΣΠ για να φτιάξουν την ατμόσφαιρα…και να παίξουν με τη σειρά τους μπάλα μαζί με την ομάδα τους.
Αναφορικά με τον γρίφο της 11άδας, οι πληροφορίες θέλουν τον Σωφρόνη να έχει καταλήξει κατά μεγάλο βαθμό. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2.
Ο Μπέλετς στα δοκάρια, ο Τσεπάκ δεξιά, ο Φεράρι αριστερά ο Καρώ και ο Κοσταντίνοφ κεντρικό αμυντικό δίδυμο με δεδομένη την απουσία του Κρέσπο όπως και των Εφραίμ και Κβιλιτάια.
Ο Σαρφό με τον Βιγιαφάνες τον Ντάλσιο και τον Ντογκαλά είναι οι πιθανότεροι να συνθέσουν την τετράδα στη  μεσαία γραμμή.
Δίδυμο στην επίθεση αναμένεται να είναι ο Μάγκλιτσα με τον Μπλουμ ή τον Μάριο Ηλία.
Κάπως έτσι αναμένεται να στελεχωθεί η 11άδα που θα έχει την πιο δύσκολη ομολογουμένως αποστολή εδώ και πολλά χρόνια σε τέτοια φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.