3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΤΑΛΑ:Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε

ΚΑΤΑΛΑ:Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε

By on 24 Αυγούστου, 2022 0 1421 Views

Οι δηλώσεις του Νταβίντ Καταλά ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.
Όλα όσα είπε:
Αρχικά: «Δεν θα μιλήσω πολύ, ξέρουμε που είμαστε, ξέρουμε τον αντίπαλο. Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, έχουμε φιλοδοξίες για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκρισηΠρέπει να έχουμε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση. Ξέρω ότι πρέπει να σκοράρουμε και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη στην άμυνα και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που να μας δίνει την πρόκριση. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Για τους Μπα και Χέντι
: «Είναι έτοιμοι αν καλεστούν να αγωνιστούν. Είναι έτοιμοι, προπονήθηκαν όλη τη βδομάδα. Θα δούμε αύριο ποιοι θα αγωνιστούν».
Για τον Χουάνγκ: «Δεν είναι μόνο αυτός. Ο Ολυμπιακός  έχει πολλούς καλούς παίκτες. Είναι αλήθεια πως μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στον πρώτο αγώνα. Κινείται ανάμεσα στις γραμμές. Το κλειδί είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να έχουμε την κατοχή να βγαίνουμε πρώτοι στις μονομαχίες».
Για το αν προετοιμάστηκαν για πέναλτι: «Συνήθως τέτοιοι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό αλλά από εκεί και πέρα αν το ματς φτάσει μέχρι και τα πέναλτι τότε θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Πρέπει να παλέψουμε από το πρώτο λεπτό».
Αν θα αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζει το ματς: «Με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε όπου κι’ αν παίζουμε η προσέγγιση μας πάντα θα είναι η ίδια. Δεν αλλάζει. Πάντα θα παίζουμε επιθετικά με στόχο να επιτεθούμε και να σκοράρουμε. Μπορεί κάποτε αυτό να έχει και ρίσκο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα κλειδιά θα είναι το πάθος και η μαχητικότητα μας. Αν καταφέρουμε αυτά, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες μας για πρόκριση».
Για το πως παίζει ο Κάρλος Κορμπεράν: «Είδα πολλά παιχνίδια του Κάρλος. Αρέσκεται να έχει την κατοχή και να επιτίθεται. Γνωρίζω ότι θέλει να κάνει και αλλαγές. Περιμένουμε 4άδα στην άμυνα αλλά αν είναι κάτι διαφορετικό  θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα».