17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ: Δεν έχει τελειώσει τίποτα.Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι

ΟΛΤΡΑ: Δεν έχει τελειώσει τίποτα.Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι

By on 24 Αυγούστου, 2022 0 1319 Views

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, πριν από κάθε αγώνα παραχώρησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Το αρχικό σχόλιο του Όλτρα: Έχουμε ένα πολύ σημαντικό, ιστορικό παιχνίδι. Το πιο σημανικό από τότε που ανέλαβα και χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων των οπαδών μας. Χρειαζόμαστε μια δυνατή ατμόσφαιρα, να μας βοηθήσει ο κόσμος που θα έρθει. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα, είναι πολύ σημαντικό για όλους μας και πρέπει να παίξουμε καλά για να το καταφέρουμε”.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Νικόλας Εγγλέζου: «Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο. Ανυπομονούμε όλοι οι παίκτες. Η παρουσία του κόσμου θα παίξει καθοριστικό ρόλο, τους χρειαζόμαστε δίπλα μας ειδικά στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού. Με την πίστη που έχουμε, μπορούμε να γράψουμε ιστορία».

Πως νιώθουν που για τρίτο σερί Ευρωπαϊκό που γεμίζει η Αρένα;

Χοσέ Λουίς Όλτρα: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό, χρειαζόμαστε όλους τους οπαδούς μας, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια που μας βοήθησε ο κόσμος σε δύσκολες στιγμές. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η δουλειά στο γήπεδο. Να κάνουμε τα πράγματα σωστά, έχουμε απέναντί μας μια ομάδα με πολλή ποιότητα. Στο πρώτο ματς κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο υποφέραμε. Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε μια καλή ατμόσφαιρα».

Νικόλας Εγγλέζου: «Συνειδητοποιώ πόσο μεγαλώνει η ομάδα χρόνο με το χρόνο. Είναι σημαντικό να έρχεσαι στο γήπεδο 1.5 ώρα πριν και να βλέπεις κόσμο στην κερκίδα να ανυπομονεί. Ο κόσμος χρειάζεται επιτυχίες και ο κόσμος μας χρειάζεται εμάς»

Τα αγωνιστικά δεδομένα; «Είναι εκτός ο Τόμοβιτς ως γνωστό. Ο Ιβάν δεν προπονήθηκε σήμερα αλλά ελπίζω ότι θα είναι μαζί μας. Αν όχι από την αρχή, ως αλλαγή. Σήμερα έχει πυρετό και περιμένω να δω αν θα είναι μαζί μας».