2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πουρσαϊτίδης:Ξεκινάμε με όνειρα…Θα έχουμε δυνατό σύνολο

Πουρσαϊτίδης:Ξεκινάμε με όνειρα…Θα έχουμε δυνατό σύνολο

By on 25 Αυγούστου, 2022 0 1478 Views

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Σαλαμίνας ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ως γνωστό, η ομάδα της Αμμοχώστου υποδέχεται αύριο (26/08) στις 19:00 την Καρμιώτισσα για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

«Nέα χρονιά, ξεκινάμε με όνειρα. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στον καταρτισμό της ομάδας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έχουν έρθει πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και πολύ καλοί χαρακτήρες. Είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο, όπως συνηθίσαμε και στην πρώτη θητεία μου. Με τη βοήθεια του κόσμου είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μία πετυχημένη χρονιά, βελτίωση σε όλους τους τομείς».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι η δύναμη της Νέας Σαλαμίνας. Είναι το μόνο που έχει φέρει από την Αμμόχωστο αυτή η ομάδα είναι ο κόσμος της. Είναι ο κινητήριος μοχλός. Η δύναμη του κόσμου βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Είναι ευχάριστη έκπληξη ότι γύρισαν και οι Red Lebels και θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί και θα έχουμε μία καυτή έδρα στην οποία οι αντιπάλοι μας θα περνάνε πολύ δύσκολα».