17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • OΛΤΡΑ:Είμαι πολύ χαρούμενος. Πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι

OΛΤΡΑ:Είμαι πολύ χαρούμενος. Πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι

By on 25 Αυγούστου, 2022 0 1149 Views

Μετά τη νίκη επί της Ντνίπρο και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν έχω πολλά να πω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου που έδειξαν ότι είναι γενναιά ομάδα, ήθελα να να νικήσουν και να γράψουν ιστορία και το πέτυχαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την εξαιρετική ατμόσφαιρα. Το απόλαυσαν όπως το απολαύσαμε κι εμείς. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν το πίστευε από την αρχή, ότι η ομάδα του θα έφτανε αήττητη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Το ιδανικό θα ήταν να αγωνιστούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το Γιουρόπα είναι μια μεγάλη διοργάνωση και θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε με μεγάλους αντιπάλους. Από τώρα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Να σκεφτούμε το παιχνίδι πρωταθλήματος».

Για το πρώτο μηδέν παθητικό για την ομάδα του«Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι πολύ σημαντικό που τα καταφέραμε για πρώτη φορά και κρατήσαμε το μηδέν. Ήμασταν και λίγο τυχεροί στο πρώτο μέρος, είχε ευκαιρίες ο αντίπαλος».

Για την εμφάνιση στο β’ μέρος«Είμαι χαρούμενος για όλους, για την συμπεριφορά των παικτών. Στο ημίχρονο τους είπα ότι δεν είμαι ικανοποιημένος απ’ την αμυντική συμπεριφορά και μου άρεσε που στο β’ μέρος επέστρεψαν και ήταν βελτιωμένοι».

Για τον κόσμο«Χρειαζόμαστε αυτή την στήριξη, αυτή την ατμόσφαιρα και αυτό τον κόσμο. Που είναι κοντά μας και φεύγει από το γήπεδο χαρούμενος».

Για το ότι θα έχει πολλά μαζεμένα παιχνίδια πλέον η ομάδα του«Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τους χρειαζόμαστε όλους, είναι πολλά τα παιχνίδια. Μου δίνει την δυνατότητα αυτό το ρόστερ να παίξω διαφορετικά, με άλλη τακτική και άλλο πλάνο. Πρέπει όλοι να είναι σε ετοιμότητα. Δεν θα μπορούμε να αλλάξουμε έντεκα παίκτες, αλλά θα γίνονται αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι».