22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Φαμπιάνο κόντρα στην λογική ήταν εκπλητκικός.Έπαιξε με πρησμένο πόδι!

Ο Φαμπιάνο κόντρα στην λογική ήταν εκπλητκικός.Έπαιξε με πρησμένο πόδι!

By on 26 Αυγούστου, 2022 0 617 Views

Με μεγάλους πρωταγωνιστές δύο δικά της νεαρά παιδιά, τον Ανδρόνικο Κακουλλή και τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους που τέλειωσαν τις φάσεις στα γκολ με εκπληκτική ψυχραιμία και άψογες εκτελέσεις , η Ομόνοια επικράτησε 2-0 της Γάνδης στο ΓΣΠ και υπέγραψε με δεύτερη νίκη την πρόκρισή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, αν και δύσκολα θα εντοπίσει κάποιος ποδοσφαιριστή των πρασίνων που να υστέρησε, περνά ο Μπρούνο Φελίπε με τις δύο ασίστ και φυσικά ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο.

Ο Βραζιλιάνος γίγαντας φώναξε και πάλι «παρών» όταν χρειάστηκε, διατήρηση το μηδέν παθητικό για δεύτερο ματς και ήταν εκπληκτικός σε άλλη μια ευρωπαϊκή επιτυχία του «τριφυλλιού» την τελευταία τριετία.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έσφιξε τα δόντια και υπερασπίστηκε την εστία της Ομόνοιας, παρά τις προβλέπεις περί του αντιθέτου. Βλέπετε, είχε υποστεί διάστρεμμα και η λογική έλεγε πως δεν θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Με το σφύριγμα της λήξης ο «γίγαντας» της Ομόνοιας ξάπλωσε στον αγωνιστικό χώρο εμφανώς ταλαιπωρημένος και συγκινημένος. Μέσα του γνώριζε ότι έκανε υπέρβαση που στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο του 2022 λίγοι θα έκαναν. Οι φωτογραφίες με το πρησμένο του πόδι μετά το τέλος της αναμέτρησης συγκλονίζουν και αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Στο τέλος αποθεώθηκε όπως όλοι οι συμπαίκτες του αλλά ένιωσε πως ο κόσμος αναγνώρισε αυτό που έκανε παίζοντας τραυματίας και ο ίδιος ευχαρίστησε τον κόσμο για την συγκλονιστική του παρουσία στο γήπεδο