18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Οι μεταγραφές της  τελευταίας στιγμής

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2022 0 332 Views

Η τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου πάντα είναι και η πιο έντονη και δεν θα μπορούσε και η φετινή να αποτελέσει εξαίρεση.

Οι ομάδες μας έτρεξαν να κλείσουν τα ρόστερ του, να καλύψουν τις αδυναμίες και τα κενά με προσθήκες τις τελευταίας στιγμής.

-Πρωταθλητής της τελευταίες ημέρας πρέπει να χαρακτηριστεί ο Άρης. Όχι μόνο γιατί έκανε τέσσερις  μεταγραφές  αλλά τι μεταγραφές έκανε.

Απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές από το Καμπιονάτο, τους Μάριους Στεπίνσκι ο οποίος επέστρεψε από την Βερόνα και τον Αλεξάντρ Κοκόριν με την μορφή δανεισμού από την Φιορεντίνα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία απέκτησε και τον δεξιό μπακ Ερίκ Μποακέ και τον στόπερ Abdel Medioub τον οποίο πρόλαβε την τελευταία στιγμή.

-Τέσσερις ποδοσφαιριστές ενέταξε και η ΑΕΛ την τελευταία μέρα. Απέκτησε τους Ντοναλντόνι Ζαμπού, Σάιντο Μπεραχίνο και Αμαντού Σις για την επιθετική γραμμή, καθώς επίσης και τον Ουκρανό αμυντικό Κριστιάν Μπιλοβάρ από την Ντιναμό Κιέβου.

-Δύο ποδοσφαιριστές απέκτησε η Ομόνοια. Πήρε τον Ιρανό επιθετικό Καρίμ Ανσαριφάρντ που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Αθηνών, καθώς επίσης και τον αριστερό μπακ Φώτη Κίτσο από τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β’.

-Το ΑΠΟΕΛ έκανε δικό του τον Ελλαδίτη επιθετικό Τάσο Δώνη με την μορφή δανεισμού από την Γαλλική Ρεμς.

-Η Πάφος FC απέκτησε τον Σενεγαλέζο μέσο Μουσταφά Ναμέ από την Γαλλική Παρί FC.

-Η ΑΕΚ Λάρνακας ενέταξε στο δυναμικό της τον Πέρε Πονς Ριέρα.

-Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου πήρε τον Ισραηλινό Ομέρ Γιοέλ Μπεν Αμί.

-Η Δόξα απέκτησε τον Μακ Μπιν Ναγκάρ που έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

-Ο Ολυμπιακός πήρε τον Άγγελο Ζευκή από την Ομόνοια και τον Χαράλαμπο Αντωνίου από την ΑΕΛ.