7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Πάθος και μάχη για τη νίκη(τέλος οι μεταγραφές,τα νέα για τους τραυματίες)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Πάθος και μάχη για τη νίκη(τέλος οι μεταγραφές,τα νέα για τους τραυματίες)

By on 2 Σεπτεμβρίου, 2022 0 2382 Views

Για όλα όσα αφορούν την  Ανίρθωση  ενόψει και του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ  μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας» Δημήτρης Χριστοφόρου.
«Ο κόσμος έδειξε την ανυπομονησία του για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα. Για πρώτη φορά φέτος ο κόσμος θα κατακλείσει τις κερκίδες. Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι και εμείς και το ΑΠΟΕΛ έχουμε ψηλούς στόχους και περιμένουμε ένα παιχνίδι με ένταση, πάθος και… μάχη για τη νίκη. Θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις να νικήσουμε εμείς».
Για τα εισιτήρια: «Για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες έπρεπε η χωρητικότητα να ήταν στο 200%. Άλλη μια κερκίδα θα είχαμε θα την γεμίζαμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καθώς δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια. Να πούμε στον κόσμο να προσέλθει έγκαιρα και θερμή παράκληση σε όσους δεν έχουν εισιτήριο να μην έρθουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» γιατί δεν υπάρχει πιθανότητα να μπει κάποιος χωρίς εισιτήριο».
Όταν λέτε sold out  τι εννοείτε; «Αφορούν τις τρεις κερκίδες με εξαίρεση ένα μικρό κομμάτι της δυτικής που θα είναι άδειο για λόγους ασφαλείας. Ακριβή αριθμό δεν μπορώ να πω αλλά είναι περισσότεροι από 9 χιλιάδες».
Αν υπάρχει σκέψη για νέο γήπεδο ή αναβάθμιση του «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Την περίμενα την ερώτηση καθώς η συζήτηση αυτή άρχισε μετά την εξάντληση των εισιτηρίων, αλλά δεν θα μπορούσα να ανοίξω εγώ ένα τέτοιο θέμα. Αν προκύψει η ανάγκη θα δούμε. Πρέπει να δούμε τον μέσο όρο και όχι αν εξαντλούνται τα εισιτήρια στο πιο εμπορικό παιχνίδι».
Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Μένουν ακόμα δύο προπονήσεις για να ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι διαθέσιμοι. Για τον Ράντονιτς θα αποφασίσει ο προπονητής, ενώ θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Χαρογιάν μέσα από τις προπονήσεις. Του Φερέιρα το πρόβλημα ήταν στο χέρι είναι θέμα του προπονητή αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή».
Θα γίνει κάποια επιπλέον προσθήκη; «Από την μέρα που αποκτήθηκε ο Κεραυνός είπαμε ότι ολοκληρώθηκε το ρόστερ».