17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΦΟΣ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 4-0:Eπίδειξη δύναμης εντός και σόου εκτός γηπέδου(φωτορεπορτάζ)

ΠΑΦΟΣ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 4-0:Eπίδειξη δύναμης εντός και σόου εκτός γηπέδου(φωτορεπορτάζ)

By on 2 Σεπτεμβρίου, 2022 0 369 Views

Σαρωτική η  Πάφος FC, πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας της Καρμιώτισσας με 4-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης», αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο.Επίδειξη δύναμης στον αγωνιστικό χώρο και απολαυστικό θέαμα από την ομάδα του Μπεργκ αφού προηγήθηκε για τον κόσμο της ομάδας απολαυστικό θέαμα εκτός γηπέδου από την Κατερίνα Στικούδη και το συγκρότημα της .
Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ ήταν καλύτερη και δίκαια έφτασε στη νίκη. Προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο 12’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαλακάρι (το οποίο υπέδειξε το VAR), ακυρώθηκε το γκολ του Τάνκοβιτς επτά λεπτά αργότερα ως οφσάιντ του Ζάιρο που έδωσε την πάσα, με την Καρμιώτισσα να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 45+1’, όταν ο Ντούρις από την άσπρη βούλα βρήκε το δοκάρι.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τάνκοβιτς δεν τον μιμήθηκε και με πέναλτι έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων για την παφιακή ομάδα και ουσιαστικά το γκολ του Κανέ στο 55’ (το οποίο επικυρώθηκε από το VAR πέντε λεπτά αργότερα!) τελείωσε τα πάντα στο παιχνίδι, με τον Σεμέδο στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, με το γκολ να επικυρώνεται από το VAR αφού αρχικά είχε υποδεχθεί σε θέση οφσάιντ!

ΠΑΦΟΣ FC: Αντός, Κβίντα, Κανέ (90+1′ Δημητρίου), Ικοκό (67′ Χότσκο), Ζουνίνιο, Ντράγκομιρ, Μπάιριτς, Σεμέδο, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι (90+1′ Αλ Γκαντιούι), Ζάιρο (79′ Χέσταντ).
Στον πάγκο: Παρέδες, Φίλιπ, Παλάσιος, Κβαραμπάτζε, Χότσκο, Αλ Χαντιούι, Δημητρίου, Χέσταντ, Φυλακτού, Μιχαήλ, Ζοάο Πέδρο, Ενρίκε.
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Νόμπλοχ, Σελούτστκα, Τζανακάκης (46′ Γκραντινάρου), Μαλόν, Χούμποτσαν, Μεντιμόρετς, Χουσμπάουερ (58′ Ελ Αλουχί), Κάλτσας (58′ Ζελάγια), Μπεν Σαλάμ, Ντούμπια (73′ Κουλιμπαλί), Ντούρις (85′ Χατζηβασίλης).
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Ντε Νόιερ, Ποντσάφσκι, Κουλιμπαλί, Ελ Αλουχί, Γκραντινάρου, Χατζηβασίλης, Αγγελή, Μήτσο, Χρίστου, Οικονομίδης, Ζελάγια.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντράγκομιρ / Ντούρις, Μπεν Σαλάμ, Καλτσάς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΣΚΟΡΕΡ: 12′ Βαλακάρι (πέν.), 45+5′  Τάνκοβιτς (πέν.), 55′ Κανέ, 90+4′ Σεμέδο
ΘΕΑΤΕΣ: 2,158 εισιτήρια
Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
ΑVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ