6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο ΑΠΟΕΛ περιμένουν Σαρφό-Κονσταντίνοφ.Κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία

Στο ΑΠΟΕΛ περιμένουν Σαρφό-Κονσταντίνοφ.Κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία

By on 2 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1417 Views

Για όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ ενόψει Ανόρθωσης και όχι μόνο, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 o εκπρόσωπος τύπου των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος.
«Στο ποδόσφαιρο όταν δεν προέρχεσαι από μια νίκη, πάντα στοχεύεις στον επόμενο να αγώνα να πετύχεις το ζητούμενο. Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδια με την Ανόρθωση σαν μια ευκαιρία για την πρώτη νίκη. Αναγνωρίζουμε την δυσκολία του αγώνα και το μέγεθος του αντιπάλου αλλά αν θέλεις να κατακτάς τίτλους και πρωταθλήματος τότε δεν πρέπει να βάζεις στην σκέψεις σου ότι σε αυτό το γήπεδο θα νικήσω και σε αυτό όχι. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι έτσι, εμείς πάμε για να πάρουμε τη νίκη» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Περί στατιστικών στοιχείων μιλώντας, είναι μια δύσκολη έδρα, νιώθεις τους φιλάθλους αλλά την ίδια ώρα περάσαμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς νίκη, μετά ένα διάστημα χωρίς ήττα. Κάθε παιχνίδια έχει την δική του ιστορία και ορίζεται από την απόδοση των δύο ομάδων στο γήπεδο. Το ζητούμενο είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα έγινε η ανάλυση του αντιπάλου και περιμένουμε τις τελευταίες προπονήσεις που θα είναι σημαντικές για κάποια παιδιά για να δει ο προπονητής αν μπορούν να είναι στην αποστολή».
Για τα αγωνιστικά: «Έμειναν εκτός με την Πάφος FC Κοσταντίνοφ, Σαρφό και Ντογκαλά. Ο τελευταίος προπονείται κανονικά Κοσταντίνοφ και Σαρφό προπονούνταν ατομικά και είναι σημαντικές οι τελευταίες προπονήσει. Αν προπονηθούν κανονικά θα είναι επιλογές. Ο Εφραίμ προπονείται κανονικά και ο μόνος που δεδομένα είναι εκτός θα είναι ο Ντβάλι που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Πάφος FC. Περιμένω να επιστρέψει μετά την διακοπή».
Για τον Τάσο Δώνη: «Ακόμα δεν ήρθε Αρχάγγελο, ήρθε Κύπρο και θα περάσει από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και δεν μπορεί να θεωρείται επιλογή για το ματς με την Ανόρθωση. Άρχισε το βασικό στάδιο προετοιμασίας με την ανδρική ομάδα της Ρεμς και μετά πήγε στις προπονήσεις της β’ ομάδας. Θα έρθει και θα τον αξιολογήσουν οι υπεύθυνοι. Είναι μια περίπτωση που προσθέτει ποιότητα στην ομάδα, είναι στα 26 του, έπαιξε σε υψηλό επίπεδο, έπαιξε στα δύο από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ξέρουμε τις δυνατότητες του, τον χαρακτήρα του και πληρεί όλα τα κριτήρια. Γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχεται».
Για επιπλέον ενίσχυση: «Έχουμε… κλειδώσει με τους 17 ξένους και με αυτό το ρόστερ θα προχωρήσουμε. Όσο υπάρχει ανοικτό μεταγραφικό παράθυρο δεν μπορείς να βάζεις το χέρι σου στην φωτιά αλλά αυτή την φορά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα».
Ο Σωφρόνης Αυγουστή έκλεισε έναν χρόνο στο ΑΠΟΕΛ και με τις καλές στιγμές και με την αμφισβήτηση: «Τα πράγματα αλλάζουν εύκολα. Την μια είσαι Θεός και την άλλη φταις για όλα. Ο κ. Αυγουστή είναι ο προπονητής που εξύψωσε το γόητρο της ομάδας την προηγούμενη χρονιά, την ίδια στιγμή σχεδίασε την ομάδα, επέλεξε τους ποδοσφαιριστές για τη νέα χρονιά. Δεν καταφέραμε να μπούμε σε ευρωπαϊκό όμιλο, το παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν τα καταφέραμε, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μόνο επιτυχίες αλλά και αποτυχίες που πρέπει να σε δυναμώνουν».
Για τα εισιτήρια για το παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Δεν ανακοινώσαμε sold out λόγω της διαδικασίας διάθεσης των εισιτηρίων. Αν ήταν ανοικτή η προπώληση ήταν θέμα δευτερολέπτων το sold out. Έχουμε 6 χιλιάδες ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που δεν έχασαν παιχνίδι. Υπάρχουν και οι πρώτοι στην κατάταξη με την μορφή του εισιτηρίου διαρκείας. Τα 500 δεν εξαντλήθηκαν στην α’ φάση, βγήκαν άλλα 100 και δεν τίθεται θέμα αν θα εξαντληθούν η όχι