18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με αλλαγές το ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι.Χωρίς Σαρφό-Βιγιαφάνες αλλά έχει επιστροφές

Με αλλαγές το ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι.Χωρίς Σαρφό-Βιγιαφάνες αλλά έχει επιστροφές

By on 4 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1086 Views

Tα προβλήματα δεν εγκαταλείπουν το ΑΠΟΕΛ αλλά ούτε και η πίστη στις δυαντότητες της ομάδας παρά τις όποιες απουσίες.Μπορεί λοιπόν,να υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση (20:00, Cablenet), όπως είναι αυτές των Σαρφό και Βιγιαφάνιες, όμως σημασία έχουν οι παρόντες και όχι οι απόντες.

Πόσο μάλλον όταν είσαι το ΑΠΟΕΛ κι έχεις πρωταγωνιστικούς στόχους.

Το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή ταξιδεύει στη Λάρνακα, έχοντας πίστη στις δυνατότητές τους και γνωρίζοντας ότι σε περίπτωση νίκης, τα οφέλη και τα κέρδη θα είναι πολλαπλά, τόσο σε αγωνιστικό μέρος όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι.Ιδαίτερα στο ψυχολογικό γιατί μια νίκη κόντρα στην κακή παράδοση απέναντι σε ένα αντίπαλο με τις ίδιες βλέψεις δίνει δυναμική στην ομάδα.

Όσον αφορά το πλάνο του Κύπριου τεχνικού, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπέλετς, στα άκρα της άμυνας οι Σούσιτς ή Τσεπάκ και Φεράρι, ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Κρέσπο και Καρώ.

Στον άξονα πιθανότατα να αγωνιστούν οι Σατσιάς, Κοσταντίνοφ και Ντάλσιο, στα «φτερά» τις δύο θέσεις διεκδικούν οι Ντονγκαλά, Μορέιρα, Μαρκίνιος και Μπλουμ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάγκλιτσα.

Στην αποστολή θα είναι και ο Κβιλιτάια και θα παίξει αν κριθεί αναγκαίο.