5 Οκτωβρίου, 2024
  • 5 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πάθος και πίστη για νίκη στην Ανόρθωση.Τα σενάρια για την 11αδα

Πάθος και πίστη για νίκη στην Ανόρθωση.Τα σενάρια για την 11αδα

By on 4 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1025 Views

Με καλή ψυχολογία και με πάθος η Ανόρθωση αντιμετωπίζει το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς.Η νίκη επί του Ολυμπιακού πέραν των τριών βαθμών έδωσε καλή ψυχολογία στην ομάδα και την ευκαιρία στον προπονητή και τους παίκτες να προετοιμαστούν με ηρεμία για το σημερινό μεγάλο παιχνίδι. Απόντας από το μεγάλο ντέρμπι ο Λάζαρος πουν εκτίει την ποινή του.

Στο κατάμεστο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (20:00, Cablenet) η Ανόρθωση υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ και φιλοδοξεί να κάνει το 2 στα 2 και να ξεφύγει από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστικής 5 βαθμούς από τον αντίπαλό της.

Στην προσπάθειά της θα έχει ως σύμμαχό της τον κόσμο της που εξάντλησε μέσα σε λίγες ώρες όλα τα εισιτήρια, ενδεικτικό της δίψας που υπάρχει για διάκριση, αλλά και της πίστης στην ομάδα.Άλλωστε η παράδοση είναι με το μέρος της Ανόρθωσης τα τελευταλια χρόνια και θέλει να δώσει συνέχεια.

Σαφώς και σ’ ένα ντέρμπι όλα είναι πιθανά, αλλά στην πρώτη φετινή εντός έδρας παρουσία όλοι δικαιούνται να είναι αισιόδοξοι.

Όσον αφορά το πλάνο του Μόλανιτς , ο Λόρια αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας οι Αμπαρτζουμιάν και Κορέια, ενώ στο κέντρο της άμυνας σίγουρος είναι ο Μπαϊσίνιο, με το Χαρογιάν να είναι ο παρτενέρ του εάν κριθεί απόλυτα έτοιμος. Σε αντίθετη περίπτωση θα αγωνιστεί ο Κορρέα.

Στον άξονα οι Αρτυματάς και Πάντσεον, με το Γουάρις να διεκδικεί τη θέση πίσω από τον επιθετικό.

Εμπραλίτζε και Ουάρντα αναμένεται να είναι στα άκρα της επίθεσης, και ο Νινγκά στην κορυφή.

Ο Ράντονιτς θα είναι στην αποστολή αλλά θα είανι έκπληξη αν αρχίσει τον αγώνα στην κορυφή της επίθεσης .Σε έτσι περίπτωση ο Νινγκά θα μετακινηθεί στο δεξί άκρο οπότε θα πάιξει στο κέντρο ο Εμπραλίτσε και θα μείνει στον πάγκο ο Γουαρίς. Και ο Σαμπό είναι σε καλή ετοιμότητα και υπάρχει σενάριο που τον θέλει στην μεσαία γραμμή μπροστά από Αρτυματά και Πάντσεον.Όλα αυτά είναι στο μυαλό του Μίλανιτς και το τελικό σχήμα θα το δούμε λίγο πριν από την έναρξη.