21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Δίνουν χρόνο στους υπεύθυνους για την βελτίωση.(Χρειάζεται άμεση αντίδραση και 2Χ2)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Δίνουν χρόνο στους υπεύθυνους για την βελτίωση.(Χρειάζεται άμεση αντίδραση και 2Χ2)

By on 6 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1514 Views

Η Ανόρθωση χειάζεται χρόνο για να παίξει καλύτερα αλλά…δεν τον έχει!Όπως και κάθε άλλη μεγάλη ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη από τον πρώτο αγώνα και σε κάθε αγώνα γιατί δεν έχει χρόνο να περιμένει…Μπορεί να χρειάζεται χρόνο λοιπόν ο Μίλανιτς και οι συνεργάτες του αλλά ξέρουν ότι μέχρι να βρει η ομάδα τον ρυθμό που αυτοί θέλουν θα πρέπει παράλληλα να παίρνουν και βαθμούς. Ούτε με τον Ολυμπιακό ήταν έτοιμη και δεν έπαιξε καλά αλλά κέρδισε οπότε πήρε χρόνο για το επόμενο παιχνίδι.Δυστυχώς για αυτήν ο αγώνας με το ΑΠΟΕΛ την βρήκε ανέτοιμη και ήρθε η ήττα που προσθέτει πίεση γιατί δεν ήταν και η εικόνα της ομάδας καλή… Παίκτες με βαριά πόδια, γραμμές χωρίς ισορροπία και λίγες φάσεις στην επίθεση και αρκετά κενά μεσοαμυντικά. Ο Ουάρντα ξεκομμένος χωρίς στηρίγματα δεν μπόρεσε να ξεφύγει πολλές φορές από την στενή επιτήριση των αντιπάλων. Πολλοί ψάχνουν δεκάρι στην 11αδα. Ο Λάζαρος επιστρέφει και ίσως δώσει κάποιες λύσεις με την εμπειρία του,την ποιότητα και τα σουτ του…Ωστόσο το θέμα δεν είναι αν έχει καθαρό δεκάρι ή όχι η 11αδα… Αν οι πλάγιοι και ο σέντερ φορ δεν μπορούν να κρατήσουν μπάλα όταν την πάρουν ή να ολοκληρώσουν μια ενέργεια το δεκάρι πάλι δεν θα φανεί. Και στο απιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και ο Εμπραλίτσε προσπάθησε να οργανώσει παιχνίδι και σε κάποιες φάσεις ο Ουάρντα πέρασε μπαλιές αλλά δεν υπήρχαν έτοιμοι αποδέκτες να δώσουν συνέχεια στην ανάπτυξη.Αυτό είναι ένα θέμα που χρειάζεται βελτίωση στην τακτική. Ελπίζεται όρι η επιστροφή του Λάζαρου και η συμμετοχή του Ράντονιτς στην 11αδα θα διαφοροποιήσουν και θα βελτιώσουν το πλάνο ανάπτυξης ενώ χρειάζεται βελτίωση και η αμυντική λειτουργία. Ασφαλώς η Ανόρθωση στα δύο επόμενα παιχνίδια με την Καρμιώτισσα και τον Ακρίτα είναι το φαβορί για δυο νίκες και θα πρέπι να τα καταφέρει… Έτσι θα κερδίσει και ο Μίλανιτς το χρόνο με την ευκαιρία και της διακοπής λόγω Εθνικής να φέρει την ομάδα στον βαθμό ετοιμότητας που θέλει έχοντας τουλάχιστον 6 11αδάτους της περσινής χρονιάς και 5 νέους.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, για όλα όσα αφορούν την ομάδα.
Οι τοποθετήσεις του:
Αρχικά: «Ποτέ δεν είναι ευχάριστο όταν χάνεις ένα ματς πόσο μάλλον στην έδρα σου. Αυτό που ρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Είμαστε πολύ μακριά ακόμα από το να βγουν συμπεράσματα για την ομάδα. Θέλουμε να τη βλέπουμε καλύτερη την ομάδα μας εννοείται και η μόνη μας έγνοια είναι να καταφέρουμε στο «Αμμόχωστος» με την Καρμιώτισσα να επιστρέψουμε στις νίκες».
Τι δεν πήγε καλά: «Τα καταγράφει το τεχνικό επιτελείο αυτά και τα δουλεύει με τους παίκτες έτσι ώστε να είναι καλύτερη η ομάδα. Κριτήριο είναι το γήπεδο και περιμένουμε νίκη την Παρασκευή. Ως ομάδα αγωνιζόμαστε και χάνουμε. Χρειάζεται να παίξουμε καλύτερα από την Κυριακή και η μόνη απόδειξη είναι το τι θα γίνει με την Καρμιώτισσα. Αυτό θα φέρει τις απαντήσεις αν ξεπέρασε την ήττα η ομάδα και προχωρά μπροστά».
Για το ότι είναι μια νέα ομάδα: «Είναι αλήθεια είναι μια νέα ομάδα. Δεν είμαστε στο 100% που μπορεί να παίξει ακόμα αυτή η ομάδα. Χρειάζεται υπομονή για να μάθουν την φιλοσοφία του προπονητή. Χρειάζεται χρόνος και θα δοθεί στους υπεύθυνους για να παρουσιάσουν την Ανόρθωση όπως πρέπει».