17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μόνο τρεις έκαναν το 2Χ3.Πρώτα δείγματα και τι μας περιμένει στη συνέχεια

Μόνο τρεις έκαναν το 2Χ3.Πρώτα δείγματα και τι μας περιμένει στη συνέχεια

By on 6 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1447 Views

Με την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, τρεις ομάδες έχουν πλέον το απόλυτο νικών. Πρόκειται για τον πρωταθλητή Απόλλωνα, τον Άρη και τη Νέα Σαλαμίνα, που είναι οι μόνες ομάδες που έχουν καταφέρει να πετύχουν το «2 στα 2».

Άκρως σημαντική η νίκη της ομάδας της Αμμοχώστου επί του Ακρίτα, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής που τους επιτρέπει να ατενίζουν τη συνέχεια με αισιοδοξία. Δύο νίκες κόντρα σε ομάδες επενδυτών με καλύτερο προϋπολογισμό δίνουν το δίνουν το δικαίωμα στον Πουρσαϊτίδη να νιώθει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των επιλογών και της δουλειάς του. Είναι νωρίς αλλά η Ν. Σαλαμίνα απέδειξε ότι έχει τα φόντα για μια καλή πορεία. Και ο Άρης πέτυχε δύο τρίποντα και ο Απόλλωνας αλλά από αυτούς ήταν αναμενόμενα έστω και αν Άρης έδειξε περισσότερο τα δόντια του από το αναμενόμενο σε απόδοση με τους πρωταθλητές απλά να παίρνουν δύο νίκες χωρίς πολύ καλή απόδοση. Η Ένωση μια νίκη πέτυχε αλλά ήταν πέραν των προσδοκιών κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο ενώ στο ίδιο γήπεδο έχασε δύσκολα από τον Απόλλωνα. Καλές εντυπώσεις και στα δυο παιχνίδια η ομάδα του Παραλιμνίου με έντονο το κυπριακό στοιχείο. Η Πάφος έδειξε στα δυο παιχνίδια της ότι θα ζητήσει κάτι περισσότερο φέτος.

Η ΑΕΛ άλλα περίμενε άλλα είδε, η Καρμιώτισσα έδειξε ότι το ψηλό μπάτζετ δεν παίζει μόνο του, ο Ακρίτας έκανε το μπαμ κόντρα στην Ομόνοια και στάθηκε καλά  στο Αμμόχωστος. Απογοητευτικός  και ο Ολυμπιακός. Νωρίς ακόμα αλλά κάποια σημάδια για την εξέλιξη του πρωταθλήματος φάνηκαν. Θα δούμε πολλές εναλλαγές συναισθημάτων και μεγάλο ανταγωνισμό για την πρώτη εξάδα και κατεπέκταση  για την πρώτη τριάδα με απρόβλεπτη εξέλιξη. Κάποιο ή κάποια μεγάλα ονόματα ίσως βρεθούν εκτός πρώτης  εξάδας ενώ στην μάχη αποφυγής των τριών τελευταίων θέσεων θα έχουμε περισσότερους υποψήφιους απ ότι όλοι υπολόγιζαν με βάση τα μπάτζετ… Ο χρόνος φυσικά πάντα θα μας δείξει αν η αρχή θα έχει και την ανάλογη συνέχεια.

 Πλέον, η προσοχή στρέφεται στην 3η αγωνιστική, με δύο ματς να ανοίγουν την αυλαία την ερχόμενη Παρασκευή σε «Τάσος Μάρκου» και «Αμμόχωστος», ενώ θα πέσει τη Δευτέρα στο ΓΣΠ στο ματς μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΛ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Απόλλων–Ομόνοια την Κυριακή, ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Άρη στο ΓΣΠ μια μέρα νωρίτερα!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άρης – Ολυμπιακός 5-0

Πάφος FC – Καρμιώτισσα 4-0

Δόξα  – Απόλλων 0-1

Ομόνοια – ΑΕΚ 3-2

ΑΕΛ – ΕΝΠ 0-1

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 0-2

Νέα Σαλαμίνα – Ακρίτας 2-1

ΕΠΟΜΕΝΗ (3Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου

19:00 ΕΝΠ – Δόξα (Cytavision)

20:00 Καρμιώτισσα – Ανόρθωση (Cablenet)

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου

19:00 Ακρίτας – Πάφος F.C. (Cytavision)

20:00 ΑΠΟΕΛ – Άρης (Cablenet)

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου

19:00 Απόλλων – Ομόνοια (Cytavision)

20:00 ΑΕΚ – Νέα Σαλαμίνα (Primetel)

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου

19:00 Ολυμπιακός – ΑΕΛ (Cytavision)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ