2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΝΟΝ:Είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στην Σέριφ.Λοίζου και ο Φαμπιάνο είναι έτοιμοι

ΛΕΝΟΝ:Είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στην Σέριφ.Λοίζου και ο Φαμπιάνο είναι έτοιμοι

By on 7 Σεπτεμβρίου, 2022 0 2154 Views

Στις 14:00 παρέθεσε συνέντευξη τύπου ο Νιλ Λένον ενόψει Σέριφ. Στο πάνελ και ο Φουάντ Μπασιρού.

Ο Βορειοιρλανδός προπονητής μίλησε για τον πρώτο αγώνα των ομίλων του UEFA Europa League.

Αρχικό σχόλιο Μπασιρού: “Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πέρσι η Σέριφ έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι καλή ευκαιρία να δούμε σε ποιο επίπεδο είμαστε. Απολαμβάνω τα ευρωπαϊκά παιχνίδια”.

Αρχικό σχόλιο Λένον: “Η προσοχή μας είναι στην Σέριφ. Είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδο της ομάδας μου. Θα κάνουμε ροτέισον γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στην Σέριφ.”

Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι του ομίλου για την πρόκριση; “Δεν σκεφτόμαστε τόσο μακριά. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι. Θέλουμε το μάξιμουμ των βαθμών. Δεν βλέπουμε όμως τόσο μακριά. Βλέπουμε την Σέριφ. Είναι μια σκληρή ομάδα. Θυμίζω πως πέρσι κέρδισε την Ρεάλ”.

Για την επιστροφή του στους ομίλους; “Eίναι φανταστικό. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Διαχειριστήκαμε εξαιρετικά τους αγώνες με την Γάνδη. Ανυπομονούμε γι’ αυτά τα παιχνίδια. Θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.”

Σε ανησυχεί τα πάνω και κάτω της ομάδας; “Οχι. Δεν με ανησυχεί. Είναι φυσιολογικό. Απέναντι στην Γάνδη και την ΑΕΚ ήμασταν εξαιρετικοί. Με τον Ακρίτα ήμασταν σε πτώση. Δεν το αγνοήσαμε και δουλέψαμε όλοι μαζί”.

Για Φαμπιάνο και Λοϊζου; “Και ο Λοϊζος και ο Φαμπιάνο είναι έτοιμοι να αγωνιστούν”.