2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ:Έχουμε τις πιθανότητες μας αν δουλέψουμε στο 100%. Ξεχωριστό παιχνίδι για μένα

ΟΛΤΡΑ:Έχουμε τις πιθανότητες μας αν δουλέψουμε στο 100%. Ξεχωριστό παιχνίδι για μένα

By on 7 Σεπτεμβρίου, 2022 0 2345 Views

Την καθιερωμένη διάσκεψη τύπου πριν από κάθε παιχνίδι παραχωρεί ο τεχνικός της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Η ΑΕK φιλοξενεί την Πέμπτη στο Αρένα την Ρεν στη πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ:

Το αρχικό σχόλιο του Χοσέ Λουίς Όλτρα: Αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το πρώτο για τους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Προειδοποίησα τους παίκτες χθες και θα το κάνω και σήμερα σε εσάς. Είναι μια πολύ οργανωμένη, ποιοτική, αθλητική και ολοκληρωμένη ομάδα. Έχουμε τις πιθανότητες μας αν δουλέψουμε στο 100%. Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε τους οπαδούς μαζί μας. Οι παίκτες πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει στο γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας ως προπονητικό τιμ πρέπει να πάρουμε σωστές αποφάσεις.

Για τα αγωνιστικά νέα... Έχουμε θέμα με τον Μπρούνο Γκάμα. Δεν θα τον έχουμε στα παιχνίδια. Ρόμο και Κάσας είναι εκτός από τη Ευρωπαική λίστα. Είναι δική μου η απόφαση. Εκτός είναι και ο Ασάντε. Πονς και Μίλος Γκόρντις είναι μέσα στη λίστα.

Για το πρώτο παιχνίδι του σε Ομίλους… Είναι σίγουρα ξεχωριστό για μένα που είμαι για πρώτη φορά προπονητής στους Ομίλους του Γιουρόπα. Είναι σε ένα ξεχωριστό γήπεδο όπως το Αρένα. Στους οπαδούς μας μόνο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε για την στήριξη. Θέλουμε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Αύριο θα είναι μια ξεχωριστή μέρα. Στόχος μας είναι η νίκη.

Για τον στόχο της ομάδας στον Όμιλο… Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Είναι δύσκολος όμιλος. Πολύς κόσμος μπορεί να σκέφτεται πως η Ρεν, η Δυναμό Κιέβου και η Φενερμπαχτσέ δεν είναι οι καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και ίσως είναι αλήθεια. όμως είναι πολύ καλές ομα΄δες Για αύριο τουλάχιστον έχουμε μια πολύ καλή ομάδα μπροστά μας. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο ή στο Κόνφερενς Λιγκ θα είναι πολύ σημαντικό και για την ομάδα και για το γόητρο μας

Αν μίλησε με τον Φαράζ για τη Ρενς: Ναι του μίλησα. Σίγουρα η Ρενς είναι μια πιο πλήρης ομάδας από την Ντνίπρο και την Παρτιζάν που αντιμετωπίσαμε ήδη. Συμμετέχει σε πιο μεγάλο πρωτάθλημα”.

Όλα τα σημεία της Ρενς είναι δυνατά. Πολύ αθλητική ομάδα που πιέζει σωστά, αμύνεται σωστά. Αν μπορώ να πω για ενα αδύνατο σημείο είναι πως κάνει πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως να σκοράρει πολλά γκολ. Ελπίζω αυτό να συμβεί και αύριο. Αν έχουμε την ίδια εικόνα όπως με την Παρτιζάν, τη Μίντιλαντ, την Ντνίπρο, την Ομόνοια στο δεύτερο ημίχρονο.

Κύπρος Χριστοφόρου... Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι δύσκολο. Πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Είναι ιστορικό παιχνίδια γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι στους Ομίλους στο ΑΕΚ Αρένα. Θέλουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας όπως ήταν μέχρι στιγμής στα προηγούμενα. Εϊναι μια δύσκολη ομάδα όμως θα δώσουμε ότι μπορούμε.