4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με αλλαγές(πιθανόν3) για τη νίκη-αντίδραση η Ανόρθωση

Με αλλαγές(πιθανόν3) για τη νίκη-αντίδραση η Ανόρθωση

By on 9 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1105 Views

Ο αντίπαλος προέρχεται από δύο ήττες,αλλαγή προπονητή αλλά δεν θα είανιμ εύκολος για την Ανόρθωση αν παρουσιαστεί χωρίς βελτίωση σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια.Απέναντι στην Καρμιώτισσα η ομάδα του Μίλανιτς δεν έχει περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και το γνωρίζουν όλοι πιολύ καλά. Δίπλα της η Ανόρθωση θα έχει πάλι τους οπαδούς της που στηρλίζουν την ομάδα αλλά περιμένουν βελτ΄θιωση και νίκη!

Αρκετοί έχουν σταθεί στο κομμάτι της δημιουργίας κι ότι η Aνόρθωση οφείλει να βελτιωθεί σ’ αυτό, υπάρχει ωστόσο κάτι ακόμη. Στα πρώτα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, η «κυρία» δέχθηκε πρώτη γκολ κι έμεινε πίσω στο σκορ.
Με τον Ολυμπιακό το ανέτρεψε, με το ΑΠΟΕΛ όχι με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι κάτι το οποίο χρήζει βελτίωσης κι έχει σχέση με το πώς μπαίνει στα παιχνίδια, αλλά και θέμα συγκέντρωσης.
Η επιστροφή στις νίκες είναι άκρως απαραίτητη στον σημερινό αγώνα με την Καρμιώτισσα στο «Αμμόχωστος»(20:00 Cablenet), με τον Ντάρκο Μίλανιτς να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και να προσανατολίζεται να προβεί σε αλλαγές, με τους Χαρογιάν, Χριστοδουλόπουλο και Ράντονιτς να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.
Μια πιθανή 11άδα αποτελείται από τους: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Χαρογιάν, Μπαϊσίνιο, Κορέια, Αρτυματάς, Πάντσεον, Λάζαρο, Ουάρντα, Νινγκά, Ράντονιτς.