1 Οκτωβρίου, 2024
  • 1 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Μπορούσαμε σίγουρα να δώσουμε παραπάνω πράγματα στον αγωνιστικό χώρο

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Μπορούσαμε σίγουρα να δώσουμε παραπάνω πράγματα στον αγωνιστικό χώρο

By on 10 Σεπτεμβρίου, 2022 0 5312 Views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά την ήττα από τον Άρη.

Αρχικά: “Δεν είναι το αποτέλεσμα που περιμέναμε και δεν κάναμε αυτά που κάναμε στο Α.Παπαδόπουλος. Στο ξεκίνημα ήμασταν καλύτερα. Ο αντίπαλος μας δημιούργησε θέματα σε δυο φορές στο τρανζίσιον. Ήμασταν αδικαιολόγητοι στη 2η φάση, ένα εύκολο γκολ. Θα τα συζητήσουμε στα αποδυτήρια αλλά μπορούσαμε να αποφύγουμε το γκολ. Στο 2ο ημίχρονο προσπαθούσαμε να πιάσουμε ρυθμό αλλά το παιχνίδι σταματούσε συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε”.

-Το ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή αλλά όχι ευκαιρίες στο 2ο μέρος, που οφείλεται; “Όταν πας να φύγεις στην αντεπίθεση και ο αντίπαλος σε σταματά συνέχεια με φάουλ, σίγουρα δεν θα κάνεις ευκαιρία. Ο αντίπαλος θα μαζευτεί πίσω από την μπάλα και αν καταφέρεις να βάλεις γκολ σε στημένη φάση, θα βάλεις”.

-Στο 2ο ημίχρονο δεν κάνατε τελική. Πως κρίνετε την συγκομιδή και την απόδοση μέχρι στιγμής; “Ξεκάθαρα η συγκομιδή δεν μας ικανοποιεί. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα καλό αντίπαλο. Παίζαμε στο σπίτι μας, θέλαμε τους τρεις βαθμούς και μπορούσαμε σίγουρα να δώσουμε παραπάνω πράγματα στον αγωνιστικό χώρο”.

-Υπήρξε υποτίμηση από τους ποδοσφαιριστές σας; “Όχι δεν μπορώ να πω ότι υπήρξε υποτίμηση. Κάποια πράγματα που κάναμε με την Ανόρθωση, δεν τα κάναμε σήμερα”.

-Μια ήττα και μια ισοπαλία στο ΓΣΠ και ο κόσμος ανησυχεί: “Είναι ξεκάθαρο αυτό, δεν μπορούμε να παίρνουμε βαθμούς εκτός και να χαρίζουμε βαθμούς στην έδρα μας”.