6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όρθιος ο Άρης στην κορυφή!.Με Καζού κέρδισε το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και έκανε το 3Χ3!Άριστα στις δύσκολες εξετάσεις

Όρθιος ο Άρης στην κορυφή!.Με Καζού κέρδισε το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και έκανε το 3Χ3!Άριστα στις δύσκολες εξετάσεις

By on 10 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1294 Views

Με γκολ του Καζού ο οποίος… πλήγωσε την πρώην του ομάδα, ο Άρης έφυγε με μεγάλο διπλό από το ΓΣΠ επικρατώντας 1-0 του AΠΟΕΛ .
Η ομάδα του Σπιλέφσκι στο α’ ημίχρονο έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα και το έκανε περίφημα. Έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία στο 14’, αλλά στο 18’ δεν συγχώρησε ο Καζού και έκανε το 1-0.
Αυτό που έκαναν οι φιλοξενούμενοι ήταν να διαχειριστούν ανάλογα το υπέρ του σκορ και τα κατάφεραν εξαιρετικά.Στις πιο δύσκολες εξετάσεις ο Άρης πήρε άριστα ,κέρδισε μέσα στο ΓΣΠ το ΑΠΟΕΛ μετά από πολλά χρόνια και θαν πρέπει να πάνε δεκαετίες πίσω για να θυμηθούν νίκη του Άρη στοπ ΓΣΠ.(32 χρόνια πέρασαν από την προηγούμενη φορά που κέρδισε στη Λευκωσία το ΑΠΟΕΛ)Γενικά με την εμφάνιση του ΄Άρης έδειξε ότι φέτος μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα από πέρσι αφού είναι μια ομάδα γεμάτη σε όλες της γραμμής με ποιότητα αλλά και ατείρευτες δυνάμεις
Στην επανάληψη δεν άφησαν το ΑΠΟΕΛ  να απειλήσει, ο Σπιλέφσκι με την πάροδο του χρόνου… έσφιξε την ομάδα του που στο τέλος πήρε τη νίκη και με τους εννιά βαθμούς πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της.

Το ΑΠΟΕΛ με τις γνωστές αδυναμίες του.Ο Μπέλετς το κράτησε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος αλλά η άμυνα ταλαιπωρήθηκε και η επίθεση δεν μπόρεσε να απειλήσει με μεγάλες φάσεις τον αντίπαλο.

A’ Ημίχρονο:

Ο Άρης στο 14′ άγγιξε το γκολ όταν ο Γκομίς βρέθηκε φάτσα με τον Μπέλετς, όμως το πλασέ του κτύπησε στο σώμα του Σλοβένου, στην εξέλιξη της φάσης, ο Καζού δοκίμασε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι στο 18′ τελικά άνοιξαν στο σκορ όταν ο Μπέγκστον βρήκε τον Γκομίς στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αυτός είδε το ανέβασμα του Καζού, τσίμπησε την μπάλα για τον Βραζιλιάνο που νίκησε τον Μπέλετς για το 0-1.

Στο 41′ ο Τσεπάκ δοκίμασε να νικήσει τον Άλβες με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο τερματοφύλακας του Άρη ήταν σε ετοιμότητα.

Β’ ημίχρονο:

Ακόμη λιγότερες ευκαιρίες στο Β΄ημίχρονο, με την πρώτη καλή φάση στην επανάληψη ήταν ένα πλασέ του Μαγιαμπέλα το οποίο δεν βρήκε στόχο.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 69′ έπιασε ένα δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Μπέλετς έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 80′ ο Σπόλιαριτς δοκίμασε το πόδι του, όμως ήταν άστοχος.

Ο Μπλουμ στις καθυστερήσει μετά από απόκρουση της άμυνας του Άρη δοκίμασε ένα βολέ, όμως δεν βρήκε στόχο.

AΠΟΕΛ(Σ.Αυγουστή): Μπέλετς, Καρώ, Κρέσπο, Γουίλερ (82′ Φεράρι), Τσεπάκ, Κοσταντίνοφ, Σαρφό (55′ Βιγιαφάνες), Ντάλσιο (55′ Μπλουμ), Ντογκαλά (55′ Κβιλιτάια), Μαρκίνιος, Μάγκλιτσα (82′ Μορέιρα)
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Ντουμπραβάνου, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Βιγιαφάνες, Κβιλιτάια, Σούσιτς, Μπλουμ, Σατσιάς, Θεοδώρου

ΑΡΗΣ (Αλ.Σπιλέφσκι): Βανά, Καζού, Μπένγκτσον (46′ Στρούσκι), Μπράουν (84′ Ντελμίρο), Γκομίς (46′ Κακόριν), Γιαγκό, Μαγιαμπέλα (77′ Γιαμπλόσκι), Μουσούντα, Μπρόρσον, Σόκε, Μπαμπίκα (66′ Σπόλιαριτς)
Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Πηλέας, Σικόρσκι, Σλόγκαρ,

ΓΚΟΛ: 18′ Καζού
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσεπάκ/Μουσούντα, Μπαμπίκα, Καζού, Γιαγκό, Ντελμίρο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 10.000

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης