19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΡΓΚ:Έχουμε κάνει μια καλή αρχή και στόχος είναι να βελτιωνόμαστε

MΠΕΡΓΚ:Έχουμε κάνει μια καλή αρχή και στόχος είναι να βελτιωνόμαστε

By on 10 Σεπτεμβρίου, 2022 0 306 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Ακρίτα, ο προπονητής της Πάφου Χένινγκ Μπεργκ ανέφερε… 

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη νίκη. Ο Ακρίτας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν πειθαρχημένοι και είχαμε καλή νοοτροπία. Όσο το παιχνίδι προχωρούσε μπορέσαμε να δείξουμε τις επιθετικές μας ικανότητες.

Πετύχαμε τέσσερα γκολ και είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας μας. Πάντα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε κάνει μια καλή αρχή και στόχος είναι να βελτιωνόμαστε. Είμαι ευχαριστημένος με τη νοοτροπία των παικτών και τον τρόπο που δουλεύουν”.

Για τους οπαδούς: “Ήταν καλό που είχαμε τους οπαδούς μας μαζί μας. Αισθανόμαστε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό των οπαδών. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα και θα δουλέψουμε σκληρά. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που είναι σε ψηλό επίπεδο, παίζει στην Ευρώπη και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε σκληρή δουλειά. Ο καθένας να βελτιώνεται στον τομέα του”.

Για το αν έχει στο πλάνο του να χρησιμοποιήσει και νεαρούς Κύπριους: “Υπάρχει ανταγωνισμός. Πάντα θα παίζω με την καλύτερη εντεκάδα. Όταν πήγα στην Ομόνοια δεν είχε πολλούς Κύπριους που αγωνίζονταν, την επόμενη χρονιά. Όλοι δουλεύουμε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε οι νεαροί Κύπριοι να αναπτυχθούν”.