4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Μέχρι την Παρασκευή θα έχει νέο προπονητή η ΑΕΛ

By on 13 Σεπτεμβρίου, 2022 0 481 Views

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ κι ότι αφορά την  μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πλουτής Αβραάμ.

-Για τον αγώνα και τη διαιτησία: «Αν έβαζα έναν τίτλο στα όσα νιώθουμε θα έλεγα αστοχία, ατυχία και αδικία. Θα αποταθούμε στην ομοσπονδία με γραπτές επιστολές και επικοινωνία του προέδρου με την ΚΟΠ. Δεν παίρνω λέξη απ’ όσα είπα χθες για τη διαιτησία. Νιώθουμε αδικημένοι και πικραμένοι για τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι. Μπήκε δυνατά η ομάδα, είχαν διάθεση οι παίκτες μας, χάσαμε πέναλτι, ακυρώθηκε το γκολ, είχαμε ευκαιρίες. Στο β’ ημίχρονο ήρθε η κόκκινη κάρτα, μείναμε με δέκα αλλά δεν τα παρατήσαμε. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, είχαμε και το διπλό δοκάρι κι όσο το βλέπεις… Δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, θέλαμε πολύ τη νίκη για να κάνουμε μια νέα αρχή. Δεν τα παρατάμε όμως».

-Για τη συνέχεια: «Βλέπουμε ότι δεν έχουμε μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, πιστεύουμε στην ομάδα μας. Με εξαίρεση το ματς με τον Άρη, νιώθω ότι η ομάδα μας δικαιούτο να κερδίσει τα δύο παιχνίδια. Χάσαμε πολύτιμο έδαφος, όμως βλέπουμε καθημερινά τη βελτίωση να έρχεται. Μπορεί να δούμε και 5-6 διαφορετικούς παίκτες στην 11άδα σε λίγο καιρό».

-Για το νέο προπονητή: «Ο πρόεδρος κάνει τις ενέργειές του στο θέμα της διάδοχης κατάστασης. Θα έχουμε νεότερα πριν το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Δόξα αναμένεται ότι θα έχουμε το νέο μας προπονητή. Θα πρέπει οι Μάριος Ζαχαρίου και Μάριος Νεοφύτου να ετοιμάσουν την ομάδα».

-Τι γίνεται με τον Σίλας: «Έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Θα γίνουν συζητήσεις με τον πρόεδρο και με τη νομική μας ομάδα για να βρεθεί λύση».

-Για τον κόσμο: «Να εξάρω τη στάση του κόσμου και ειδικά του συνδέσμου φιλάθλων και του προέδρου του. Στάθηκε δίπλα στην ομάδα τις τελευταίες δύο βδομάδες σε μεγάλο βαθμό».

-Για το νέο γήπεδο: «Επιμένει η εταιρεία ότι θα μας παραδοθεί στις 5 Οκτωβρίου. Πιστεύουμε τέλος του μήνα ότι θα παίξουμε στο νέο γήπεδο. Είναι και το θέμα του Τσιρείου, ο αγωνιστικός χώρος είναι άθλιος. Δεν μας έφταναν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα».