18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • OMONOIA:Θέλει με μία καλή εμφάνιση στην Ισπανία να σβήσει την κακή εικόνα

OMONOIA:Θέλει με μία καλή εμφάνιση στην Ισπανία να σβήσει την κακή εικόνα

By on 14 Σεπτεμβρίου, 2022 0 876 Views

Δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ παραχώρησε στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Ισπανία.

Διαβάστε όσα ανέφερε:

«Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε, όμως είναι μεγάλη μας χαρά που θα αγωνιστούμε απέναντι σε αυτή την ομάδα σε αυτό το γήπεδο. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα και να πάρει η ομάδα αυτοπεποίθηση και αέρα ενόψει των επόμενων αγώνων. Θέλουμε με μία καλή εμφάνιση να σβήσουμε την εικόνα που είχαμε».

Για τα σκαμπανεβάσματα της Ομόνοιας«Είναι ένα θέμα που απασχολεί την τεχνική ηγεσία και προσπαθούν να βρουν τους τρόπους για να σταθεροποιηθεί η απόδοση της ομάδας. Έχετε δίκαιο ότι παρουσιάζουμε μία αυξομείωση στις εμφανίσεις μας. Είναι κρίμα από την στιγμή που βγάζει η ομάδα καλή εικόνα σε κάποια, μετά να έρχεται από μόνη της να τη χαλά».

Για το αγωνιστικό: «Ο Κούσουλος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή, έγιναν οι εξετάσεις δεν έχει κάτι το σοβαρό, είναι όλα εντάξει, όμως ο προπονητής επέλεξε να τον αφήσει εκτός για να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Εκτός έμεινε και ο Μπέζους ο οποίος αντιμετωπίζει τενοντίτιδα. Ο Κακουλλής επέστρεψε και είναι στην αποστολή».about:blank

Για τον κόσμο που περιμένουν«Περιμένουμε γύρω στους 400-500 φιλάθλους».

Για τη δυσκολία του αγώνα κι αν επηρεάζει η ήττα από τον Απόλλωνα: «Κάθε παιχνίδι δημιουργεί συναισθήματα και δεδομένα, πρέπει να τα διαχειρίζεσαι και να βρεις τους τρόπους να προχωράς. Οφείλεις να βρίσκεις τους τρόπους χωρίς δικαιολογίες».

Για το πόσο βελτιώνει την ομάδα η παρουσία της Ομόνοιας σε όμιλο για τρεις σεζόν: «Ήδη έχει βελτιώσει πολύ την ομάδα το γεγονός ότι η Ομόνοια μπήκε για τρεις συνεχόμενες χρονιές στους ομίλους. Είναι ότι καλύτερο. Από την άλλη είναι και μεγάλη ευθύνη γιατί πρέπει να βγάλεις ένα καλό πρόσωπο σε παιχνίδια που το παρακολουθούν εκατομμύρια οπαδοί και πρέπει να παρουσιαστείς όπως πρέπει».