10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024

Έπεσε μαχόμενη η Ομόνοια στην Ισπανία(2-1)

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1035 Views

Ήταν μαχητική, έκανε δυο αναγκαστικές αλλαγές,προσπάθησε, ισοφάρισε, μπορούσε να φύγει με βαθμολογικό κέρδος, όμως δεν άντεξε… Η Ομόμοια  ηττήθηκε στο «Ανοέτα» με 2-1 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.
Στο α’ μέρος οι Ισπανοί δεν έβρισκαν κενούς χώρους διότι οι «πράσινοι» ήταν καλά οργανωμένοι αμυντικά, όμως, με μια… βολίδα εκτός περιοχής, ο Γκεβάρα στο 30’ κατάφερε να γράψει το 1-0.
Στην επανάληψη, και μετά τις αλλαγές η Ομόνοια  «φρεσκαρίστηκε», και έφτασε στο 1-1 με τον Μπρούνο στο 72’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα.
Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι βρήκαν εκ νέου δίκτυα, οκτώ λεπτά αργότερα, με τον ανενόχλητο  Σόρλοθ στην αντίπαλη περιοχή, στο 80’ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 μετά από γρήγορη αντεπίθεση.
Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου, η Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 της Σέριφ στη Μολδαβία.

Ρ. ΣΟΣΙΕΔΑΔ (Αλκουαθίλ): Ρεμίρο, Σόλα (75′ Τουριέντες), Ελουστόνδο, Ζουμπελτία, Ρίκο, Ιλαραμέντι (75′ Γκοροσάμπελ), Γκεβάρα, Μερίνο (61′ Ναβάρο), Μέντεζ, Τσο (61′ Κούμπο), Καρικαμπούρου (61′ Σόρλοθ).
Στον πάγκο: Ζουμπιαούρε, Μαρένο, Ζιμπιμέντι, Μουνιόθ, Πατσέκο, Σίλβα, Γκονζάλεθ. 

ΟΜΟΝΟΙΑ (ΛΕΝΟΝ): Φαμπιάνο, Ψάλτης (65′ Μάθιους), Γιούστε (50′ Λανγκ), Μίλετιτς, Κίτσος, Μπασιρού Παναγιώτου, Κασάμα (12′ Χάμπος), Μιξ (65′ Παπουλής), Λοΐζου, Ανσαριφάρντ (65′ Μπρούνο). 
Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Μπάρκερ, Λέζιακς, Ζαχαρίου, Κακουλλής. 

ΣΚΟΡΕΡ: Γκεβάρα (30′), Σόρλοθ (80′) / Μπρούνο (72).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζουμπελτία / Μιξ, Μπασιρού, Λανγκ, Πάρκερ.

Διαιτητής: Κρίστο Τοχβέρ (Εσθονία)
Βοηθοί: Σίλβερ Κόιβ, Καρόλιν Καϊβόγια (Εσθονία)
VAR: Κρις Κάβαναχ (Αγγλία)
AVAR: Στούαρτ Άτγουελ (Αγγλία)
Τέταρτος: Γιούρι Φρίσερ (Εσθονία)