25 Μαΐου, 2024
  • 25 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μεγάλο εμπόδιο η Ντινάμο Κιέβου αλλά η ΑΕΚ θέλει κέρδος στην Κρακοβία

Μεγάλο εμπόδιο η Ντινάμο Κιέβου αλλά η ΑΕΚ θέλει κέρδος στην Κρακοβία

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1330 Views

Θετικό αποτέλεσμα στην Κρακοβία κοντά στη Ντινάμο Κιέβου για να δημιουργήσει προοπτική διεκδίκησης της πρόκρισης θέλει η ΑΕΚ.

Η ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων από τη Ρεν, δίνει πολύ σημαντικό χαρακτήρα στο αποψινό (22:00) ματς στο Crakovia Stadium.

Ο Ροσάλες είναι δύσκολο να αγωνιστεί και φαίνεται πως ο Κύπρος Χριστοφόρου θα αποτελέσει νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, ενώ θα υπάρξουν και άλλες διαφοροποιήσεις στο πλαίσιο της προσπάθειας για να παραταχθεί η ομάδα με τους ποδοσφαιριστές που κρίνονται πιο έτοιμοι γι’ αυτό το ματς.

Υπάρχουν ερωτηματικά για την ενδεκάδα, λόγω και του ότι προέκυψαν κάποια μικροπροβλήματα που βάζουν σε σκέψεις τον Χοσέ Λουίς Όλτρα, καθώς σε τέτοιους επιπέδου ματς είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές που θα μπουν στο γήπεδο να είναι έτοιμοι από κάθε άποψη. Παίζεται μια θέση ανάμεσα σε Εγγλέζου και Γκαρσία, ενώ ο Ράφα Λόπες έχει το προβάδισμα για την επίθεση και φαίνεται ότι θα αποτελέσει την επιλογή του προπονητή του αντί του Ολατούντζι. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι με τους Πίριτς, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Χριστοφόρου, Εγγλέζου (Γκαρσία), Λέδες, Πονς (Μάμας), Γκιούρτσο, Φαράζ, Τρισκόφσκι, Λόπες.

Στο πλευρό της ΑΕΚ θα βρίσκονται περίπου 400 φίλοι της συμφώνα με την ενημέρωση που προκύπτει, στη μεγαλύτερη έξοδο για ευρωπαϊκό ματς.