5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΛΑΝΙΤΣ:Είμαστε απογοητευμένοι, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα την επόμενη φορά

ΜΙΛΑΝΙΤΣ:Είμαστε απογοητευμένοι, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα την επόμενη φορά

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2022 0 4438 Views

Η Ανόρθωση δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ακρίτα Χλώρακας, καθώς έμεινε στο 1-1.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της «Κυρίας» Ντάρκο Μίλανιτς δήλωσε στην δημοσιογραφική διάσκεψη:

“Πραγματοποιήθηκε ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Αν δεν κάναμε ένα αχρείαστο φάουλ απ’ το οποίο σκόραρε ο αντίπαλος και αν πετυχαίναμε ένα γκολ στις ευκαιρίες που είχαμε. Στο πρώτο μέρος ήμασταν νευρικοί, αλλά όταν βγαίναμε στα άκρα ήμασταν επικίνδυνοι. Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος ήταν ακόμη πιο πίσω στο γήπεδο, ήταν αδύνατο να παίξουμε από τον άξονα. Δεν σκοράραμε γιατί σημαδεύαμε τον τερματοφύλακα, που ήταν πάνω στην γραμμή του. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα την επόμενη φορά”.

Για το τι έφταιξε και η ομάδα του δεν κέρδισε έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα: “Ήταν πλεονέκτημα. Δεν έπρεπε να δεχθούμε αυτό το γκολ και να πετύχουμε ένα στις ευκαιρίες που είχαμε. Το φάουλ απ’ το οποίο δεχθήκαμε το γκολ ήταν αχρείαστο και η συμπεριφορά μας γενικότερα θα έπρεπε να είναι καλύτερη. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, είναι γεγονός. Οι δύο βαθμοί που χάθηκαν θα μας λείψουν. Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι σήμερα. Παίζαμε με παίκτη παραπάνω και αυτό δημιούργησε ένα τείχος απέναντι μας. Ήταν μια ομάδα που υπέφερε από εμάς. Δεν μπορείς να δημιουργείς 20 ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι αλλά φτιάξαμε αρκετές για να κερδίσουμε”.

Για την μη απόκτηση δεκαριού και αν αυτός επιθυμεί να αγωνίζεται με δεκάρι: “Με την Καρμιώτισσα είχαμε δεκάρι, ήταν ο Λάζαρος. Σήμερα ήταν τραυματίας και βάλαμε άλλους παίκτες στην θέση αυτή. Ειδικά ο Ουαρίς στο β’ μέρος τα πήγε πολύ καλά και έδειξε ότι μπορεί να είναι επικίνδυνος”.

Για το αν καθυστέρησε να κάνει αλλαγές και την ομάδα του πιο επιθετική: “Ο κόσμος πίεζε για το δεύτερο γκολ και θα κάναμε πολύ διαφορετική συζήτηση αν αυτό ερχόταν. Όταν πιέζαμε πολύ από τον άξονα ήταν δύσκολο, όταν βγαίναμε από τα άκρα φάνηκε ότι η ομάδα μπορούσε να γίνει πιο επικίνδυνη.

Για το αν είναι έτοιμοι οι Ουαρίς – Ράντονιτς για 90λεπτο: “Κατά την άποψη μου όχι. Δουλεύουμε καθημερινά μαζί τους για να είναι έτοιμοι το συντομότερο δυνατό”.

Για το αν έπρεπε να μπει νωρίτερα ο Χριστοφή: “Ανέμενα ότι θα είχε γύρω στα δέκα λεπτά αγώνα και έβαλα έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε με κάποιες σέντρες που είναι η ικανότητά του, να δημιουργήσει ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα”.