21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Κάθε πράγμα για να γίνει δεν πατάς κουμπιά. Χρειάζεται δουλειά…

ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Κάθε πράγμα για να γίνει δεν πατάς κουμπιά. Χρειάζεται δουλειά…

By on 17 Σεπτεμβρίου, 2022 0 417 Views

Όλα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννη Πετράκης στην διάσκεψη Τύπου…

Αναλυτικά:

“Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πιστεύω είχαμε καλή συμπεριφορά και τον έλεγχο του αγώνα. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ που έχουν να κάνουν με την ικανότητα του αντιπάλου αλλά έχουν να κάνουνε και με τη δικιά μας συμπεριφορά. Μπορούσαμε να συμπεριφερθούμε καλύτερα και με βάση τι δουλεύουμε κάθε μέρα. Αυτό μας επηρέασα και μετά από αυτό χάλασε η εικόνα μας. Είχαμε και εμείς ευκαιρίες να μπούμε στο παιχνίδι. Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν βάζαμε κάποιο γκολ από τις ευκαιρίες που είχαμε και με δεδομένο ότι το ΑΠΟΕΛ έπαιζε με 10 παίκτες. Παίζαμε μία πολύ καλή ομάδα με πολύ ποιότητα. Η δουλειά μας ήταν δύσκολη αλλά νομίζω ότι με την δικιά μας στάση και στο κομμάτι της άμυνας και στο κομμάτι της επίθεσης κάναμε πιο εύκολη την δουλειά στο ΑΠΟΕΛ και μοιραία ήρθε το αποτέλεσμα.”

Εάν μπορεί να αλλάξει η εικόνα: “Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Κάθε πράγμα για να γίνει δεν πατάς κουμπιά. Χρειάζεται δουλειά. Όλες οι ομάδες είναι πολύ ενισχυμένες και όλες είναι δύσκολες. Είμαστε ακόμη στην 4η αγωνιστική, το πρωτάθλημα έχει 40. Νομίζω ότι μπορούσαμε για το κάτι παραπάνω σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι μπορούμεν να γίνουμε καλή ομάδα. Θέλει υπομονή και πολύ πολύ δουλειά. Ο χρόνος θα δείξει τα υπόλοιπα”

Για τα επόμενα παιχνίδια με Καρμιώτισσα και Ακρίτα: “Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Μέλημα μας είναι να γίνουμε εμείς καλύτεροι. Θέλουμε δουλειά Αν γίνουμε καλύτεροι επηρεάζουμε και την συμπεριφορά του αντιπάλου. Όλα τα παιχνίδια έχουν βαθμό δυσκολίας Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και είναι κοντά να το κάνουμε. Σήμερα είχαμε αρκετές ευκαιρίες απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα.”