4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΙΑΝΕΦΣΚΙ:Είπα στους παίκτες μου πριν την έναρξη πως πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν

ΓΙΑΝΕΦΣΚΙ:Είπα στους παίκτες μου πριν την έναρξη πως πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν

By on 2 Οκτωβρίου, 2022 0 2181 Views

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιανέφσκι μετά το Χ με το ΑΠΟΕΛ δήλωσε:

Αναλυτικά:

“Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ. Ήρθαμε με ένα πλάνο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πολύ ικανοποιημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου.”

“Πριν το παιχνίδι θέλαμε την νίκη αλλά δεν βρήκαμε τις πολλές ευκαιρίες. Όποια και από τις δύο ομάδες θα σκόραρε θα έπαιρνε την νίκη,”

“Είδα τους ποδοσφαιριστές μου να κάνουν αρκετή δουλειά. Ο ένας βοηθά τον άλλο. Κάναμε ένα μικρό βήμα σήμερα. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και τον Ερμή στο κύπελλο. Καλή επιτυχία στο ΑΠΟΕΛ.  Ευχαριστώ και συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας.”

Για περαιτέρω βελτίωση της ομάδας: “Πιστεύω στην καθημερινή δουλειά. Πρέπει να έχουμε πειθαρχία και οργάνωση. Είπα στους παίκτες μου πριν την έναρξη πως πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν. Είναι σαν να κτίζουμε ένα σπίτι από τον πρώτο όροφο και πάμε στο δεύτερο. Με τις ευκαιρίες θα μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα”

Για το αν είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ: “Πριν μία εβδομάδα ήρθα στην ΑΕΛ, το ρόστερ ήταν εκεί. Θέλουμε καλύτερη οργάνωση, θα μας βοηθήσουν και οι τραυματίες που έρχονται”