8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πουρσαϊτίδης:Θεωρώ πως ήταν μια κακή παρένθεση από όλους μας

Πουρσαϊτίδης:Θεωρώ πως ήταν μια κακή παρένθεση από όλους μας

By on 3 Οκτωβρίου, 2022 0 4112 Views

Μετά την ήττα από την ΕΝΠ, ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Πουρσαϊτίδης δήλωσε:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε δάφνες ποιότητας αλλά πάθος και δύναμη, σε αυτά τα δύο στοιχεία μας κέρδισε το Παραλίμνι. Δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε σε αυτόν τον τομέα σχεδόν καθόλου αν και το Παραλίμνι δεν είχε τις ευκαιρίες που να πούμε κλασικές, όμως ήταν μια ομάδα compact, ήθελε πιο πολύ το αποτέλεσμα και το πήρε δίκαια. Στο σημειο που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ είχαμε τον έλεγχο, είχαμε το Παραλίμνι στο μισό γήπεδο και μας έδινε την εντύπωση ότι όσο περνούσε ο χρόνος θα βάζαμε περισσότερη πίεση, όμως έγιναν λάθη και δεχθήκαμε ένα γκολ, δεν λειτουργήσαμε καθόλου ως ομάδα, πιαστήκαμε στον ύπνο και το Παραλίμνι διαχειρίστηκε έξυπνα και πέτυχε δεύτερο.

Συγχαρητήρια στην Ένωση κέρδισε δίκαια. Ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αν θέλουμε να ανταποκριθούμε πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Μια κακή εμφάνιση από όλους μας, το μυαλό μας στο παιχνίδι με τη Δόξα, πολύ δύσκολα αλλά στην έδρα μας με τους φιλάθλους μας και θεωρώ θα είμαστε έτοιμοι.

Δεν δείξαμε σε κανένα από τα προηγούμενα παιχνίδια πως έχουμε πολλά προβλήματα και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Σήμερα θεωρώ πως ήταν μια κακή παρένθεση από όλους μας».