18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ:Παίζουμε για την ομάδα, τον κόσμο, το νησί μας.Δεν είναι μόνο οι 3 βαθμοί

ΟΛΤΡΑ:Παίζουμε για την ομάδα, τον κόσμο, το νησί μας.Δεν είναι μόνο οι 3 βαθμοί

By on 5 Οκτωβρίου, 2022 0 1270 Views

Διαβάστε τι ειπε δημοσιογραφική διάσκεψη του τεχνικού της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα, ενόψει του αυριανού αγώνα(6/10) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε για τους ομίλους του Europa League.

Όλτρα: «Ξεχωριστό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα και ποιοτικό προπονητή. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, είναι και κάτι παραπάνω. Παίζουμε για την ομάδα, τον κόσμο, το νησί μας. Να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να κάνουμε τέλειο ματς για να πάρουμε κέρδος. Σίγουρα είναι δύσκολο, σε μια καυτή έδρα. Είναι διαρκώς δίπλα στην ομάδα τους. Να κάνουμε το μέγιστο δυνατό για να πάρουμε ακόμη και τη νίκη».

Πίριτς: «Γεια σας. Δεν έχω πολλά να προσθέσω, τα είπε ο προπονητής. Ένα ματς απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο κόουτς τα είπε όλα».

Όλτρα: «Ο Γκιούρτσο είναι σημαντικός παίκτης για εμάς, έπαιξε σε όλα τα ματς. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Υπάρχουν άλλοι παίκτες να πάρουν την ευκαιρία. Βλέπετε ότι παίζουν όλοι. Δεν είναι πρόβλημα η απουσία, σίγουρα όμως θα προτιμούσα να τους είχα όλους στη διάθεσή μου».

Πίριτς: «Μέσα από την εμπειρία που βίωσα εδώ, μας περιμένει μια τρελή ατμόσφαιρα. Αυτό που θα έλεγα στους συμπαίκτες μου είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Να μην ακούμε τίποτα άλλο»

Σχόλιο Όλτρα για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Φενέρ: “Μας περιμένει μία τρελή ατμόσφαιρα. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε έχοντας βιώσει αυτή την εμπειρία, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι” 

Απάντηση σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου για το γεγονός ότι η Φενέρ αλλάζει συχνά εντεκάδα: “Έχει μεγάλο ρόστερ και πολλές επιλογές. Δεν αλλάζει το πλάνο στο παιχνίδι της ανεξάρτητο από τις επιλογές. Είναι ομάδα που πιέζει ψηλά και έχει καλή ανάπτυξη. Συνήθως αγωνίζεται με τον ίδιο σχηματισμό. Είναι ομάδα που δουλεύει πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ο προπονητής είναι πολύ έμπειρος” 

Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα λόγω του ότι μία κυπριακή ομάδα αγωνίζεται απέναντι σε μία τούρκικη: “Ξέρουμε ότι είναι διαφορετικό και ξεχωριστό παιχνίδι… Είμαστε επαγγελματίες, προπονητές και ποδοσφαιριστές. Για μας είναι ένα παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι καυτή η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι” 

“Είναι διαφορετικό και το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είναι μόνοι οι τρεις βαθμοί. Ξέρουμε τι σημασία έχει αυτό το ματς και για την Κύπρο. Θέλω να δω μία ομάδα να παίζει για την νίκη. Αν παίξουμε για την ισοπαλία το πιο πιθανό είναι να χάσουμε.”